Forum Discussion

11 Replies

• @MyraszDzieje się takie coś (załącznik), potem wraca do stanu pocżatkowego, te rozwiązania nie pomagają u innych !

• Myrasz's avatar
    Myrasz
    7 years ago

Opcja Origin: Przechowywanie w chmurze włączona? W tej chwili wygląda na to, że gra korzysta tylko z plików na dysku.

• Myrasz's avatar
    Myrasz
    7 years ago

To włącz -> restart Origin -> uruchom BFV -> przejdź tutorial -> wyłącz grę -> usuń plik PROFSAVE -> zmień nazwę plikowi PROFSAVE_tmp na PROFSAVE -> uruchom BFa i daj znać.

• Anonymous's avatar
    Anonymous
    7 years ago

Jeśli za każdym razem usuwam plik prosave a następnie zmieniam z prosave_tmp na prosave to działa, dzięki za pomoc ❤️

• Myrasz's avatar
    Myrasz
    7 years ago

Robię to samo prawie za każdym razem, bo denerwuje mnie jak mi się non-stop pokazują, że mam nowe skiny/bronie/ciuchy, a to wszystko już miałem wcześniej, tylko tego nie zapamiętało 😉

• @Myraszteraz poszło 🙂 i tak za każdym razem trzeba robić tj usuwać ten plik i zmieniać nazwę drugiego ?

• Myrasz's avatar
    Myrasz
    7 years ago

Nie zawsze. Gra będzie działać normalnie, tylko będą ci się pokazywać powiadomienia (te kropki przy: uzbrojeniu, twoja kampania), które już wcześniej przeglądałeś, użyłeś do broni. Mnie to trochę irytuje, więc co jakiś czas wszystko odznaczam, wychodzę z gry, usuwam plik i wchodzę z powrotem - wtedy jest przeważnie ok, choć też nie zawsze. Musisz pokombinować po swojemu - znajdziesz jakąś metodę na te niedoróbki DICE 🙂

• @MyraszOk. Dziękuję Ci bardzo za pomoc ! 🙂 Nie zmienia to faktu, że mogliby już to ogarnąć...

• Określono nieprawidłowe parametry

wyskauje mi włąsnie coś takiego jak wchodzę w twój link, za każdym razem gdy włączam gre włącza sie tutorial

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,143 PostsLatest Activity: 2 hours ago