Forum Discussion

Re: Battlefield1 - czarne tło w menu

@EA_Kuba@Vasco7331 

Witam. Tak, problem udało mi się naprawić. 🙂

Problemem rozwiązałem instalacją gry na dysku systemowym (tam gdzie zainstalowany jest system operacyjny). Po przeczytaniu jeszcze kilku wątków wychodzi, że czasami jest jakiś problem z "komunikacją" między grą, a plikami związanymi z menu znajdującymi się w folderze "Dokumenty/Battlefield1".

Wcześniej znalazłem rozwiązanie, które pomogło mi na kilka dni, więc może pomoże komuś na stałe.

Wyłączyłem Origina/Steama - Przeniosłem folder z grą w inne miejsce na dysku - jeśli grę posiadasz na Steamie to odinstaluj ją, na Originie gry po prostu nie będzie widziało i nie trzeba nic robić - przenieś ponownie folder z grą w pierwotne miejsce - zainstaluj grę przez Steam wybierając ten sam folder/ na Originie natomiast wybieramy opcję zlokalizowania plików gry - Steam/Origin znajdzie istniejące pliki, pobierze i zainstaluje jak coś trzeba. Mi to pomogło na kilka dni i innym ludziom na róznych forach też, więc jakkolwiek sposób jest dziwny, to potrafi zadziałać.

I dziękuję za odpowiedzi, ale nie zaglądałem tutaj, bo problem po prostu udało mi się rozwiązać, a dosłownie wczoraj dostałem maila, że w wątku pojawiło się parę odpowiedzi.

3 Replies

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,146 PostsLatest Activity: 2 days ago