Forum Discussion

5 Replies

• Już próbowałem. Nie wiem czemu, ale nie da się wykonać tej czynności.
    Wchodzę w "Edytuj profil" , odhaczeniu opcję  "Uruchamiaj grę bez użycia wtyczek sieciowych" , daję zapisz, strona się odświeża i znów mam zaznaczoną opcję "Uruchamiaj grę bez użycia wtyczek sieciowych." !!   Co gorsza problem dotyczy TYLKO "Uruchamiaj grę bez użycia wtyczek sieciowych"  Bo jeśli wejdę w "Edytuj profil" i odhaczę kilka opcji jednocześnie np: "Chcę otrzymywać zaproszenia do znajomych w Origin" oraz "Uruchamiaj grę bez użycia wtyczek sieciowych" to po kliknięciu "zapisz" strona odświeży się i zapisze się tylko zmiana w "Chcę otrzymywać zaproszenia do znajomych w Origin" a opcja "Uruchamiaj grę bez użycia wtyczek sieciowych"" znów jest zaznaczona...

Co dziwniejsze, to zaraz po pierwszym od kilku lat zainstalowaniu gry, mając problem z dołączeniem do serwera napotkałem w internecie na to samo rozwiązanie, które mi zaproponowałeś. Wszedłem w edytuj profil, odhaczyłem "Uruchamiaj grę bez użycia wtyczek sieciowych", dałem zapisz, dołączyłem do serwera i 3h grałem. Później chciałem zmienić serwer i już do dziś nie działa..

• Jeszcze jakieś podpowiedzi? Czy ten komentarz "Spróbuj rozwiązania z linku poniżej. Jak będziesz potrzebował pomocy daj znać" dostaje każdy na odczepne i już mogę odinstalować BF3? 🙂

• boguslawik's avatar
    boguslawik
    2 years ago
    @WizardRoyPL ja zrobiłem pełną kombinacje, wyłączyłem wtyczke, dodałem do wyjątków w antywirusie, i znalazłem na forum temat w którym gościu pisze żeby wyrzucić z plików gry jeden plik. ja po wykonaniu tego wszystkiego normalnie już włączyłem grę. "GO TO C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License AND MOVE 71067.dlf or 71069.dlf (IN MY CASE IT WAS CALLED 70619.dlf) TO ANOTHER FOLDER, RESTART EA APP AND LAUNCH BF3"
  • Zrobiłem wszystko co zaproponowałeś (już wcześniej, ale teraz drugi raz) i nic nie pomogło ☹️

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,110 PostsLatest Activity: 16 hours ago