Forum Discussion
2 Replies
Cześć .
Nie wprowadzajcie graczy w błąd, tutaj wina nie leży po stronie graczy, komputera, internetu itp/ wina leży po waszej stronie. Nawet nie ma ogłoszenia, że serwery padają w każdej grze Battlefield. Ciężko napisać konserwacja serwerów, czy szykowanie serwerów pod nowe dodatki? Zaczyna mnie to irytować, jestem fanem BF od pierwszego wydania, lecz dzieje się, coraz to gorzej. Ja dzisiaj cały dzień straciłem, wchodzę do gry, w połowie mnie wywala, "Połączenie EA zostało utracone" "EA.app" tak samo, po chwili przywrócenie połączenia itd. A może zacznijcie cziter-ów (cheater) ścigać, bo to też jest uciążliwe. Zgłaszanie nic nie daje, wchodzi człowiek w grę a ten mimo woli, fasolą w żołnierzy soli.
PS: Proszę was zróbcie z tym w końcu porządek.
A tutaj na screenie jeden z najbardziej chamskich cziter -ów. Mało ma godzin a statystyka wyższa niż sam programator gry. 200 zabija a raz lub dwa ginie.
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @sovtware
Ostatni komentarz w tym wątku został udzielony w lipcu tego roku. Jeśli pojawiają się u Ciebie problemy z połączeniem, załóż proszę nowy wątek na forum dokładnie opisując problem i dotychczas wykonane kroki.
Z Twojego postu usunąłem załącznik z racji zasad forum odnośnie szkalowania. Jeśli chcesz zgłosić swoje podejrzenie oszustwa, zrób to korzystając z właściwych narzędzi.
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 7 hours ago
- 18 hours ago