Forum Discussion

EA_Kuba's avatar
EA_Kuba
Icon for Community Manager rankCommunity Manager
3 years ago

Re: Brak możliwości połączenia z serwerami EA

Hej @1_Poland-BOY_1 

Pytasz w jaki sposób uruchomić grę jako administrator? 

Kliknij prawy przycisk myszy na pliku uruchamiającym grę i wybierz "uruchom jak administrator" 🙂 

2 Replies

• Cześć .

Nie wprowadzajcie graczy w błąd, tutaj wina nie leży po stronie graczy, komputera, internetu itp/ wina leży po waszej stronie. Nawet nie ma ogłoszenia, że serwery padają w każdej grze Battlefield. Ciężko napisać konserwacja serwerów, czy szykowanie serwerów pod nowe dodatki? Zaczyna mnie to irytować, jestem fanem BF od pierwszego wydania, lecz dzieje się, coraz to  gorzej. Ja dzisiaj cały dzień straciłem, wchodzę do gry, w połowie mnie wywala, "Połączenie EA zostało utracone" "EA.app" tak samo, po chwili przywrócenie połączenia itd. A może zacznijcie cziter-ów (cheater) ścigać, bo to też jest uciążliwe. Zgłaszanie nic nie daje, wchodzi człowiek w grę a ten mimo woli, fasolą w żołnierzy soli.

PS: Proszę was zróbcie z tym w końcu porządek.

A tutaj na screenie jeden z najbardziej chamskich cziter -ów. Mało ma godzin a statystyka wyższa niż sam programator gry. 200 zabija a raz lub dwa ginie. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @sovtware 

Ostatni komentarz w tym wątku został udzielony w lipcu tego roku. Jeśli pojawiają się u Ciebie problemy z połączeniem, załóż proszę nowy wątek na forum dokładnie opisując problem i dotychczas wykonane kroki. 

Z Twojego postu usunąłem załącznik z racji zasad forum odnośnie szkalowania. Jeśli chcesz zgłosić swoje podejrzenie oszustwa, zrób to korzystając z właściwych narzędzi. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,105 PostsLatest Activity: 7 hours ago