Forum Discussion

12 Replies

• No tak poprawność polityczna musi być ale, że tacy ludzie psują zabawę innym to już was nie obchodzi. Na raporty nikt nie reaguje. Co to w ogóle za prymitywny system raportowania gdzie nie wiesz co dalej się z danym raportem dzieje. Macie ludzi za dzieciaków?

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    3 years ago

Po aktualizacji bt 2042 wysyp cheaterów w bt5  to jakaś porażka wczoraj gościu level 52  killi 182 ale ktoś ma nas głeboko w ..... pozdrawiam E,A

• [edytowane przez EA_Kuba]

pro gracz. w 27 h k/d na poziomie 63., tez tak chce

• No cześć. Chciałbym zapytać , gdzie odblokować perki takie jak typ z filmiku ma?

[edytowane przez EA_Kuba] 

a tak na poważnie .. zgłaszałem gościa 2 lipca... a dziś sobie pomyka po waszych serwerach.

2 lipca .

[edytowane przez EA_Kuba]

jeszcze nie ogarniał zacnych dopalaczy jeszcze , ale już był szemranym lujem. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @GRiFoS_op 

Ponownie musiałem edytować Twój post z racji tego, że naruszał on regulamin forum i zasad odnośnie szkalowania. 

Jeśli chcesz zgłosić zauważone przez ciebie oszustwo w grze, zrób to wedle instrukcji podanej przez @EA_Kalina.

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    3 years ago

masz narzędzie żeby zawieszać lub blokować konto uczciwym graczom ale tak naprawdę jesteś tak malutki jak ci nieuczciwi gracze nikomu mimo swej pozycji nie pomagasz tylko straszysz wstydz się

• Jakubku. Pamiętasz taka bajkę gdzie jest wally ?.W tej edycji zwie się "gdzie jest czit" .

https://battlefieldtracker.com/bfv/gamereport/origin/1577556162303322560

Kto w tym meczu był największym hultajem 😉

Dodam że materiał z jego wybryków jest na yt .

Co do poprzedniego typa z klaczynem w loginie :

"

404

Player Not Found

$$$$$$$$$$ is missing in action.

The player XXXXXXXX on Origin has not played multiplayer."

Wspaniale
  • kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    3 years ago

BĘDZIE BAN

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    3 years ago

Próbowałem dziś zagrać dostałem od zonki 2H no i k...rde nie da rady już teraz jest taki wysyp cheater że nie da się grać BRAWO EA, EA KUBA idz na grzyby

• kot19732's avatar
    kot19732
    Seasoned Veteran
    3 years ago

Kolego bez obrazy teraz TAK SIĘ GRA W BT5 jak nie dajesz rady to pozostał Ci BT 2042.Pozdrawiam kot19732

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Z racji powtarzających się naruszeń regulaminu w tym wątku, zmuszony jestem go zamknąć. 

Jeśli chcecie podzielić się z nami Waszymi konstruktywnymi opiniami na temat gry, poproszę Was o założenie nowej dyskusji na forum. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,130 PostsLatest Activity: 10 minutes ago