Forum Discussion

12 Replies

• No tak poprawność polityczna musi być ale, że tacy ludzie psują zabawę innym to już was nie obchodzi. Na raporty nikt nie reaguje. Co to w ogóle za prymitywny system raportowania gdzie nie wiesz co dalej się z danym raportem dzieje. Macie ludzi za dzieciaków?

• kot19732's avatar
    kot19732
    3 years ago

Po aktualizacji bt 2042 wysyp cheaterów w bt5  to jakaś porażka wczoraj gościu level 52  killi 182 ale ktoś ma nas głeboko w ..... pozdrawiam E,A

• [edytowane przez EA_Kuba]

pro gracz. w 27 h k/d na poziomie 63., tez tak chce

• No cześć. Chciałbym zapytać , gdzie odblokować perki takie jak typ z filmiku ma?

[edytowane przez EA_Kuba] 

a tak na poważnie .. zgłaszałem gościa 2 lipca... a dziś sobie pomyka po waszych serwerach.

2 lipca .

[edytowane przez EA_Kuba]

jeszcze nie ogarniał zacnych dopalaczy jeszcze , ale już był szemranym lujem. 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @GRiFoS_op 

Ponownie musiałem edytować Twój post z racji tego, że naruszał on regulamin forum i zasad odnośnie szkalowania. 

Jeśli chcesz zgłosić zauważone przez ciebie oszustwo w grze, zrób to wedle instrukcji podanej przez @EA_Kalina.

• masz narzędzie żeby zawieszać lub blokować konto uczciwym graczom ale tak naprawdę jesteś tak malutki jak ci nieuczciwi gracze nikomu mimo swej pozycji nie pomagasz tylko straszysz wstydz się

• Jakubku. Pamiętasz taka bajkę gdzie jest wally ?.W tej edycji zwie się "gdzie jest czit" .

https://battlefieldtracker.com/bfv/gamereport/origin/1577556162303322560

Kto w tym meczu był największym hultajem 😉

Dodam że materiał z jego wybryków jest na yt .

Co do poprzedniego typa z klaczynem w loginie :

"

404

Player Not Found

$$$$$$$$$$ is missing in action.

The player XXXXXXXX on Origin has not played multiplayer."

Wspaniale
  • Próbowałem dziś zagrać dostałem od zonki 2H no i k...rde nie da rady już teraz jest taki wysyp cheater że nie da się grać BRAWO EA, EA KUBA idz na grzyby

• kot19732's avatar
    kot19732
    3 years ago

Kolego bez obrazy teraz TAK SIĘ GRA W BT5 jak nie dajesz rady to pozostał Ci BT 2042.Pozdrawiam kot19732

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Z racji powtarzających się naruszeń regulaminu w tym wątku, zmuszony jestem go zamknąć. 

Jeśli chcecie podzielić się z nami Waszymi konstruktywnymi opiniami na temat gry, poproszę Was o założenie nowej dyskusji na forum. 

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,105 PostsLatest Activity: 9 hours ago