Nic nie zrobicie Koledzy.Reinstalki systemu, czy różne inne rzeczy nic nie dają.To błąd systemu windows 10, sterowników i patcha do gry.Zbiegło się kilka okoliczności, które powodują właśnie takie objawy.Straciłem ze 2000zł, chcąc dojść do sedna problemu (wymiana części,itp) i nic to nie dało.Tego ile razy instalowałem system od nowa, już nawet nie jestem w stanie powiedzieć, ale było takich reinstalek różnych systemów kilkanaście.Wszystko na nic. Jedynym rozwiązaniem, które u mnie poprawia błędy microsoftu, jest to: "
OBEJŚCIE UŻYTKOWNIKA FORUM NVIDIA Z "MONITOREM PAMIĘCI"
Możecie tego spróbować, ale pamiętajcie że po wykonaniu wszystkich kroków opisanych w tym rozwiązaniu, należy codziennie włączać w Harmonogramie zadań, powyższe zadanie.Nie wykonywać krok po kroku od nowa wszystkich punktów, tylko zmienić w danym zadaniu datę na aktualną, a następnie użyć opcji "uruchom". Robicie to na własną odpowiedzialność, o czym musicie pamiętać.Tak więc jeśli ktoś nie czuje się na siłach aby to zrobić, niech zleci to komuś kto tego dokona, lub zostawi to rozwiązanie w spokoju.