Forum Discussion
Identyczna sytuacja zaczyna się dziać z BT5 i to od instalacji gry co oni wypuszczają do sprzedaży ?
Ja mam naprawde dosc tego. Na wszystkich ustawieniach zdarzaja sie dropy. Mam 8600k, gtx 1080 i 16gb ram. EA_Odix kiedy bedzie jakies info co dalej. Podobno "geniusze" z MS pracuja nad tym tylko ze jakos od 1,5 roku fachowcy od siedmiu bolesci i nie naprawili tego co sami zepsuli. Ile tak bedziemy zwodzeni jakimis radami co na wielkie G sie zdaja???
EA_Odix zaszly nowe wazne okolicznosci w sprawie dropow fps. Otoz z koniecznosci przesiadlem sie tymczasowo z gtx 1080 na radeona rx 570 i... spadki fps calkowicie zniknely. Mozna podejrzewac ze na 99% problem jest na lini Windows 1 0- sterowniki nvidii
Prosze o jakis odzew co dalej. Moze kontakt z nvidia i MS cos da bo to juz 2 lata a spadki dalej sa co jest nieco zenujace. Ktos nie chce tego naprawic....albo nie potrafii w co watpie
Rozwiazaniem jest przejscie na karte AMD nawet jesli ta jest duuuuzo slabsza. Dziwne
Wszystkie problemy rozwiązuje na kartach nvidii także przejście na wersję windowsa z 2016 roku, konkretniej win 10 1607. Największy wzrost przy locie z 50-60 do 120 :v
Ryzen 3 1200 + GTX 1070 + 2x4GB 2933MHz CL16.
To ostatnia wersja na ktorej bylo ok. Koszmar ze przez 2 lata wszyscy maja to w * i sa na tyle nieudolni ze nie potrafia tego naprawic
About Battlefield Dyskusja o serii
Recent Discussions
BF3
Solved3 days ago- 5 days ago
- 6 days ago
- 19 days ago