Forum Discussion

Re: Myszka - brak reakcji w multiplayer BF4

Nie mam tego pliku 🙂. Kiedyś miałem ale to stare dzieje. Obecny BF4, Bf3 prof_save nie posiada.

Jest inny jeszcze problem. Przed chwilą zagrałem w mistrz broni i tam mnie nie zawiesiło. Po meczu wszedłem na inny serwer Golmund i po 5 sekundach zawiesiło grę. Będę testował na różnych serverach bo nie wiem od czego to jest uzależnione. Nigdy wcześniej nie miałem takich problemów. Na noc ustawie nowa instalacje gry i może to coś pomoże. Tylko zastanawia mnie to czemu tylko na bf4 to się dzieje.

1 Reply

• MattiuDefo's avatar
    MattiuDefo
    Hero+
    7 years ago

@Robert3632

Bardzo dziwny problem.

Wypróbuj jeszcze poniższe kroki.

1.Zamknij wszystkie programy działające w tle 

2.Wykonaj czysty rozruch systemu instrukcja

3.Reset ustawień gry:

• Wyłącz zapisy w chmurze na obydwóch kontach  (Origin > Ustawienia aplikacji > Instalacje i zapisane stany gry > Zapisane stany gry WYŁĄCZ) 
    • Następnie udaj się do folderu Dokumenty i zmień nazwę folderu Battlefield 4  na np. Battlefield 4 kopia Spowoduje to przy następnym uruchomieniu stworzenie nowego folderu ustawień/zapisu (uwaga zapisany stan kampanii dla jednego gracza może ulec utracie)

4.Jeśli w tle działają programy typu Discord,fraps team viewier i antywirus wyłącz je.

5.Jeżeli posiadasz Windows 10 to ostatnia aktualizacja systemu powodowała problemy z działaniem gier i ogólnie systemu. Dlatego warto użyć przywracania systemu instrukcja, lub usunąć aktualizację Windows 10 o numerze KB4103721.

Tak jak w TYM temacie wspomniano o tym, że aktualizacja Windows spowodowała ten problem.

Jeżeli masz jakieś inne urządzenia podłączone do komputera, to odłącz je.