Forum Discussion

Re: Pojawianie się na niektórych serwerach dwóch dalmierzy

Hej,

pytanie jaką bronią snajperską grasz. Wydaje mi się, że to co masz na celowniku (fioletowy) to dodatek do broni dalmierz.

Usuń go w edycji broni, powinno być dobrze.

Daj znać czy o to Ci chodziło 🙂.

15 Replies

• Draxar1's avatar
    Draxar1
    5 years ago

Nie nie rozumiesz mój dalmierz działa dobrze. Na  niektórych serwerach pojawiają się dwa dalmierze na raz. Także świetnie rozumiem co to dalmierz.

• Draxar1's avatar
    Draxar1
    5 years ago

Tu ci dodatkowo załączam dalmierz prawidłowy, który łączymy do snajperki.

• Draxar1's avatar
    Draxar1
    5 years ago

Dzięki wam obydwu przynajmniej wyczytałem z reddita, że chyba wina nie serwera a Dice. Używam lunety 20x może sprawdzę na innych czy problem się pojawia. Wielkie dzięki wam obydwu za pomoc i chęci. 

• @Draxar1 Po pierwsze raczej na Twoim miejscu nie chwaliłbym się tym, że grasz snajperem. Po drugie nie chwaliłbym się tym, że używasz dalmierza. Po trzecie zapytasz pewnie dlaczego, więc Ci odpowiem. Skoro grasz snajperem z dalmierzem, tzn., że kampisz na górkach i w innych krzakach na skraju mapy. Najchętniej obraziłbym Cię serdecznie i napisał jak bardzo Tobą gardzę, ale dostanę bana, więc ujmę to delikatniej. Baw się, to jest gra komputerowa, poćwicz refleks i celność, nie kamp jak ostatnia ...., pomagaj kolegom, zdobywaj flagi. Przestań marnować slot na serwerze, bądź po prostu normalny.
  • Draxar1's avatar
    Draxar1
    5 years ago

Kolego drogi wiem, że snajperzy są grupą mało lubianą. Co ja zrobię taki jestem lubię grać snajperem i zawsze nim gram. Mimo, że często inni gracze stawiają mi kłody pod nogi ja dalej to robię. A no polu walki normalną rzeczą są snajperzy. Jakby ich nie było to zaraz byście znaleźli nowych wrogów na przykład czołgistów czy jeszcze tam kogoś. Musicie się liczyć, że na polu są snajperzy i zawsze będą. Jak ci się nie podoba to wbijaj na serwery z limitem snajperów w ilości dwóch lub trzech a nie rób problemy innym graczom, Skoro wybrałeś taki serwer to licz się z tym.

• Ty też pomóż innym i daj sobie spokój z grą jednej toksycznej postaci w grze mniej, naprawdę każdemu pomożesz.

• @Draxar1 Jestem toksyczny, bo chcę grać normalnie w Battlefielda, a nie leżeć po krzakach? Rakowisko robicie z tej gry zamiast nauczyć się movementu, celowania i kontroli odrzutu. Nie musiałbyś kampić, gdybyś chociaż trochę się wysilił.
  • Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    5 years ago
    @Wyrzysk_1985 A jeśli snajper jest skuteczny to też nim gardzisz😄? Bo widzisz według mnie dla osób które grają solo kolejkę, snajper to najlepszy wybór. Jeśli idąc twoim tokiem rozumowania, każdy ma grać szturmowcem i wbiegać na 'janusza' do punktu często przy tym ginąć i tracić kupon? Oczywiście przejmowanie punktów to najważniejsza część gry ale nie rozumiem dlaczego hejtujesz ludzi za to jaki styl gry obierają przecież dzięki nim i ich stylu gry masz swoje K/D które jest wyznacznikiem wartości gracza. Osobiście w BF2042 będę grał dystansowo bo na granie w zwarciu nie pozwoli mi specyfikacja obecnego PC. Wrzuć na luz 😄
  • @Chytrooki Przecież on się sam przyznaje, jak gra. Kampi na górach, na skraju mapu, używa dalmierza. Najlepsze, że nie widzi w tym nic złego hahahaha Ktoś taki powinien być z automatu ignorowany przez społeczność. Taki snajper musi być skuteczny, bo rzadko komuś normalnemu chce się iść po niego, tym bardziej, że leży poza mapą najczęściej, gdzie drugi zespół nie ma wstępu. Często gram sam i w ogóle nie przeszkadza mi to w graniu objective. Dalej zachęcam kolegę do tego, żeby odinstalował.
  • Chytrooki's avatar
    Chytrooki
    Hero+
    5 years ago
    @Wyrzysk_1985 No nic z tym nie zrobimy. Tak niektórzy grają, ani ja ani ty takiej rozgrywki nie preferujemy ale jeśli dla gracza taki styl odpowiada jego sprawa😄, poza tym ile razy zginą żeby nagrać film. Nic specjalnego nie pokazał w sumie tylko tyle że leży na najwyższym punkcie a to raczej nikomu nie imponuje 😄.
  • @Draxar1 Przemyślałem sprawę i w sumie, jak chcesz, to wyślij mi zaproszenie do znajomych. Widziałem na Battlelogu, że nie masz żadnych koleżanek, ani kolegów i pomyślałem, że możemy pograć razem, żeby nie było Ci smutno. Wiesz, pokażesz mi parę sztuczek z dalmierzem i z leżeniem. Będzie fajnie. To jak? Reflektujesz?

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,146 PostsLatest Activity: 5 days ago