SirHaQNewcomer1 month agoSolvedReset statystyk BF6 Grałem na botach bo chciałem szybciej wbić poziom 15 strzelby i chciałbym usunąć ze statystyk rekordów te chore nie osiągalne rekordy zabójstw w 1 grze i wieloboje c2e10d1d-f41c-4906-a110-2db00625cb8e (1).jpg653 KBEA_Kuba1 month agoHej SirHaQ Obawiam się, że nie ma takiej możliwości. Przykro mi.
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago3,162 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 1 day ago3,162 Posts
Recent DiscussionsMam problem z odpaleniem gr BF3 Mam problem z odpaleniem gr BF3 dawno nie grałem i teraz nie mogę odpalić pokazuje mi że "nie można odpalić gry za pomocą konta orygin odszukaj klucz aktywacji ...... Kradzież złotych monet w BT V multi Ostatnio w XII 2025 i wcześniej kilka miesięcy temu nagle znikały tak samo 1000 złotych monet. za 1000 nic nie mama takiej ,, ceny " w dodatkach BT V. Kto i w jakim celu sprawia że z mojego konta i...Nie mogę połączyć się z serwerami. Witam jak to naprawić nie mogę się połączyć z serwerami. Napraw zainstalowaną grę i spróbuj ponownie. Mam problem z Battefield 1. Po uruchomieniu gry dostaje powiadomienie systemowe. "Nie udało się uruchomić Battlefield 1. Napraw zainstalowaną grę i spróbuj ponownie." Próbowałem już wszystkiego jed...Problemy z online Witam piszę w takiej sprawię że od kilku dni mam problemy z połączeniem się z grą online w Battlefield 5. Pierwszego dnia kiedy to pobrałem grę wszystko było w porządku lecz popsuło się po wyłączeniu...