McPartylivePlNot applicable8 years agoTwój Głos w BF VWitam, jeśli chcesz zabłysnąć wśród swoich kompanów z którymi grasz na co dzień i zapisać się w histori Bfa, masz teraz ku temu okazję 😀!!!http://konkursbfv.pl/Screenshot_20180528-200304.png2.5 MB
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 21 days ago3,182 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 21 days ago3,182 Posts
Recent DiscussionsBF3 brak dostępu do zawartości dodatków "Walka w zwarciu" i "Dogrywka" W grze Battlefield 3 po wejściu na serwery nie wczytuje broni z dodatku WALKA W ZWARCIU I DOGRYWKA, a jeszcze parę dni temu wszystko działało. Nie pomogła ponowna instalacja gry jak i EA App. Posiada...Status Weterana w 2026 Witam, Czy jest możliwość uzyskania statusu weterana dla Battlefield 3 i Battlefield 4 oraz Battlefield Hardline w 2026 roku? Czytałem, że niby można było w 2023, przez pomoc EA ale było też zastrze...Problem z osiągnięciem Steam/EA app (Battlefield 1) Witam, Wczoraj ogrywając po raz pierwszy Battlefielda 1 udało mi się poprzez zestrzelenie 10 samolotów wroga w 30 sekund zdobyć czwarty wpis do kodeksu w misji "Forte et Fidele" ale niestety okaz...Błąd z progressem Witam po dzisiejszym zalogowaniu do Battlefielda 1 WSZYSTKIE bronie z gry podstawowej oraz postępy kampanii (którą zrobiłem na 100% podręczniki i wszystko no nie) się tak jakby usunęły. Kampania cofn...Czerwony ekran po używaniu pojazdów Tak jak powyżej, jakieś rozwiązanie?