McPartylivePlNot applicable8 years agoTwój Głos w BF VWitam, jeśli chcesz zabłysnąć wśród swoich kompanów z którymi grasz na co dzień i zapisać się w histori Bfa, masz teraz ku temu okazję 😀!!!http://konkursbfv.pl/Screenshot_20180528-200304.png2.5 MB
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 8 hours ago3,178 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 8 hours ago3,178 Posts
Recent DiscussionsBłąd z progressem Witam po dzisiejszym zalogowaniu do Battlefielda 1 WSZYSTKIE bronie z gry podstawowej oraz postępy kampanii (którą zrobiłem na 100% podręczniki i wszystko no nie) się tak jakby usunęły. Kampania cofn...Czerwony ekran po używaniu pojazdów Tak jak powyżej, jakieś rozwiązanie? Gdzie mogę kupić dodatek do battlefield V Wojna na Pacyfiku ? PS Gdzie mogę kupić dodatek do battlefield V Wojna na Pacyfiku ?PS5 Battlefield 1 zabija kartę wifi Battlefield 1 oraz Battlefield 5 rozłączają mi kartę sieciową oraz powodują konieczność twardego resetu komputera, żeby go wyłączyć (sic!) Dzieje się to na nowym komputerze (Alienware Aurora 16) - n...Brakujące Poziomy / Brak trofki "Radosna Pielęgniarka" Tak jak w tytule Brakujące Poziomy kariery nie nalicza poziomów prawidłowo po którejś z pierwszych napraw /updat'ów nie jest to pojedyńcze zdarzenie ale ciagle powtarzajace się zdarzenie gubicie ...