"UPŁYNĄŁ LIMIT CZASU WAŻNOŚCI SESJI ZALOGUJ SIĘ PONOWNIE"
nie mogę aktywować bf3 ja próbuje dzieje się to przenosi mnie do strony
aktywacja niemożliwa nie można aktywować gry za pomocą tego konta origin (grałem pzrez 30 godzin rok temu i działało) na tym komputerze odszukaj swój klucz i aktywuj swoją grę za pomocą swojego konta origin i przycisk wprować klucz produktu klikam go i przenosi mnie do następnej strony
aktywacja ekran twożenia konta ( mam konto to klikam masz już konto ea na następnej stronie się loguje) po zalogowaniu przenosi mnie do strony takiej samej jak za pierwszym razem
aktywacja niemożliwa nie można aktywować gry za pomocą tego konta origin (grałem pzrez 30 godzin rok temu i działało) na tym komputerze odszukaj swój klucz i aktywuj swoją grę za pomocą swojego konta origin i przycisk wprować klucz produktu klikam go i przenosi mnie do następnej strony
aktywacja
wprowadź klucz produktu i tutaj nie jestem 100% pewien że robię dobrą rzecz nie aktywowałem żadnej gry od lat więc nie pamiętam jak wpisać klucz więc wpisuję "numer seryjny" (znaleziony na instrukcji) z caps lockiem w taki sposób : XXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXX i teraz zaczyna się zabawa przenosi mnie do strony
aktywuj grę zaloguj się na swoje konto origin aby aktywować grę na swoim komputerze pod tym duży czerwony wykrzyknik z napisem
UPŁYNĄŁ LIMIT CZASU WAŻNOŚCI SESJI ZALOGUJ SIĘ PONOWNIE loguję się (znowu) przenosi mnie do strony takiej samej jak na początku
aktywacja niemożliwa nie można aktywować gry za pomocą tego konta origin (grałem pzrez 30 godzin rok temu i działało) na tym komputerze odszukaj swój klucz i aktywuj swoją grę za pomocą swojego konta origin i przycisk wprować klucz jak powtarzam to dzieje się to samo chciałbym podkreślić że grę kupiłem w media markt i działała bez zarzutów rok temu