Forum Discussion

ReziMAlina's avatar
ReziMAlina
Seasoned Newcomer
23 days ago

Utracono połączenie z sesją

Witam

Po włączeniu gry i wejściu na serwer pogram max. minutę, i po chwili wyskakuje komunikat utracono połączenie z sesją 

Naprawiłem grę, czyściłem folder temp, z vpn nigdy nie korzystałem 

Pozdrawiam.  

10 Replies

• Matrixdreams12's avatar
    Matrixdreams12
    Seasoned Newcomer
    11 days ago

Mam ten sam problem , po dołaczeniu na serwer z bardzo dobrym internetem , wyswietla mi sie komunikat (Utracono połaczenie z serwerem).Próbowałem wszystkiego od od zainstalowaniu Punkbustera do naprawy gry.

• 72_TSIPSO's avatar
    72_TSIPSO
    Seasoned Scout
    11 days ago

this is global issue m8, we all suffering from chinese ddos-attacks 

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    12 days ago

Sprawa jest w dalszym ciągu analizowana przez zespół gry.  Dam znać jeśli otrzymamy nowe informacje. 

• Problem jest cały czas

Aktualizowałem PunkBuster i pliki dla tej gry, resetowałem co mogłem, zainstalowałem ponownie grę i dalej to samo. Wywala w kółko z sesji

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    20 days ago

Cześć wszystkim. Dzięki za wasze zgłoszenia. Nasz zespół zbada tą sprawę, ale chciałbym upewnić się czy ten problem nadal występuje. Będę wdzięczny za aktualizację sytuacji.  

• thug_smoker2's avatar
    thug_smoker2
    Rising Newcomer
    22 days ago

Nie działa. Cały czas komunikat "utracono połączenie z sesją".

• Aktualnie są jakieś problemy z serwerami BF4. Niema żadnego rozwiązania, jest to loteria. Spróbujcie wyczyścić DNS

Wciśnij razem klawisze Windows+R, aby otworzyć konsolę poleceń Windows, wpisz cmd i naciśnij enter.

W nowym oknie wpisz ipconfig /flushdns i naciśnij enter

"Flushing DNS to proces czyszczenia pamięci podręcznej i resolverów, dzięki czemu wszystkie rekordy DNS są aktualne. Głównym celem tego procesu jest poprawa wydajności sieci i uczynienie jej bardziej stabilną. Pomaga on również w rozwiązywaniu nazw hostów na adresy IP."

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,093 PostsLatest Activity: 8 hours ago