Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago

Utracono połączenie z serwerami EA

Witam wszystkich...

Otóż mam problem z battlefieldem 4. Dawniej grałem sobie w bfa 4 i wszystko śmigało i wql. Potem nie grałem przez dłuższy czas.... Mój znajomy kupił se bfa i chcieliśmy razem pograć. Gdy włączam gre nie ma tego charakterystycznego zdjęcia z okładki bfa, jest tylko napis "trwa personalizowanie rozgrywki", gdy mi się już załaduje ciągle mam problem z połączaniem. Pisze "Brak połączenia z serwerami EA". Robiłem nawet 2 razy spójność plików aktualizowałem orgina i nic. Nawet Punkbustera ale jak pobralem i dodalem gre to ciągle aktualizowanie punkbuster wychodzi z nie powodzeniem. Pils pomóźcie  mam ten problem od dawna tylko dopiero teraz o tym pisze.

2 Replies

• Hej.

Na początek prosiłbym abyś wykonał poniższe kroki, które mogą pomóc Ci rozwiązać problemy z połączeniem.

1. Podstawowe kroki
    2. Zaawansowane kroki - PC
    3. Otwieranie portów -BF 4

Szczególnie skup się na krokach związanych z protokołem IPv oraz ustawieniami NAT. W tym przypadku konieczny może być kontakt z dostawcą internetu.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,148 PostsLatest Activity: 5 hours ago