Forum Discussion

ReziMAlina's avatar
ReziMAlina
Seasoned Newcomer
4 months ago

Utracono połączenie z sesją

Witam

Po włączeniu gry i wejściu na serwer pogram max. minutę, i po chwili wyskakuje komunikat utracono połączenie z sesją 

Naprawiłem grę, czyściłem folder temp, z vpn nigdy nie korzystałem 

Pozdrawiam.  

10 Replies

• Aktualnie są jakieś problemy z serwerami BF4. Niema żadnego rozwiązania, jest to loteria. Spróbujcie wyczyścić DNS

Wciśnij razem klawisze Windows+R, aby otworzyć konsolę poleceń Windows, wpisz cmd i naciśnij enter.

W nowym oknie wpisz ipconfig /flushdns i naciśnij enter

"Flushing DNS to proces czyszczenia pamięci podręcznej i resolverów, dzięki czemu wszystkie rekordy DNS są aktualne. Głównym celem tego procesu jest poprawa wydajności sieci i uczynienie jej bardziej stabilną. Pomaga on również w rozwiązywaniu nazw hostów na adresy IP."

• thug_smoker2's avatar
    thug_smoker2
    Rising Newcomer
    4 months ago

Nie działa. Cały czas komunikat "utracono połączenie z sesją".

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Cześć wszystkim. Dzięki za wasze zgłoszenia. Nasz zespół zbada tą sprawę, ale chciałbym upewnić się czy ten problem nadal występuje. Będę wdzięczny za aktualizację sytuacji.  

• Problem jest cały czas

Aktualizowałem PunkBuster i pliki dla tej gry, resetowałem co mogłem, zainstalowałem ponownie grę i dalej to samo. Wywala w kółko z sesji

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Sprawa jest w dalszym ciągu analizowana przez zespół gry.  Dam znać jeśli otrzymamy nowe informacje. 

• 72_TSIPSO's avatar
    72_TSIPSO
    Seasoned Vanguard
    4 months ago

this is global issue m8, we all suffering from chinese ddos-attacks 

• Mam ten sam problem , po dołaczeniu na serwer z bardzo dobrym internetem , wyswietla mi sie komunikat (Utracono połaczenie z serwerem).Próbowałem wszystkiego od od zainstalowaniu Punkbustera do naprawy gry.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,123 PostsLatest Activity: 11 hours ago