Forum Discussion
Halo, halo! Żyje tu ktoś!?
Nie używałem ww programu. Może ogarnij instrukcje na YT 🙂?
- KapitanCzarny2686 years agoRising Hotshot
Już ogarnąłem, zobaczymy jak będzie z rozłączaniem
Zrobiłem to też w przez system, no cóż... Zobaczymy jak będzie, jeśli mnie znowu wyrzuci to dam znać.
Właśnie mnie wyrzuciło.
- 6 years ago
Cały czas masz, że disconnected z serwerami EA? Odblokowałes porty o których pisałem wyżej? Czy podczas grania nie zrywa Ci połączenia z siecią? Internet od jakiego dostawcy? Rozumiem, że sprzęt wpięty po kablu?!
Nie z EA, tylko Utracono połączenie z sesją. Odblokowałem. Nie zrywa, jak rozmawiam na TS3 to jestem cały czas aktywny i nie wywala z kanału, net od Sileman. Tak wpięty po kablu...
Kiedy wreszcie producent naprawi te serwery? Na forach zagranicznych czy naszych aż roi się od wątków z tym problemem... Nie jest to nic ode mnie czy ogólnie od nas, graczy to ich klęknięte serwery! I nie! Nikt nie wmówi nam że to nasza wina / dostawcy internetu! eA nie będzie nami pomiatać! Jeden z gorszych wydawców tego uniwersum!!! Kiedy wy się wreszcie otrząsniecie!? Jak będzie za późno?
Z brakiem szacunku
Ka4cio21
- 6 years ago
Kolego od BF4 bywały problem z połączeniem się z serwerami. Po prostu port na routerze może być zablokowany i dlatego masz taki problem.
Śmieszny jesteś :-)
Porty odblokowane jak JUŻ PISAŁEM. No a ty dalej swoje. Wina ea. Inne gry chodzą no jak to wytłumaczysz mądralko?
- 6 years ago
Witam
Mam ten sam problem co kolega. Dodam iż inne Bf-y działają bez problemu.
Myśle że trzeba poczekac na wynajem serwerów ☹️
PZDR
- 6 years ago
Problem ROZWIĄZANY! (u mnie) :P dodałem "bfv.exe" do wyjątków w moim antywirusie "Norton" i O DZIWO nie zrywa połączenia.
Mam nadzieje że jakoś pomogłem 🙂
- 6 years ago
Hej u mnie ten sam problem. 5 minut pogram i utracono połączenie z sesja. obojętnie co nie zrobię to i tak to samo. BF1 działa bez zarzutu. Ktos coś jaka\s rada prócz tych które ju\z tu zostały wymienione?
- 6 years ago
Jakbyś dobrze poszukał zamiast narzekać na EA to na tym forum jest informacja. Nawet sam ją pisałem że aby takie problemy rozwiązywać w tej kolejności. Pierwsze napraw grę. 2 aktualizacja. 3 windows defender i antywirus systemowy oraz ten dodatkowy jak ktoś ma. To gra bfv dodać do wyjątków w defender a katalog z zapisem gry(najcześciej c/moje dokumenty/bfv a antywirusie dodać do wyjątków. Folder bez ciągłego sprawdzania. To często powoduje problemy z połączeniem oraz zapisywaniem i odczytem ustawień gry. Pozdrawiam 🙂🙂
- 6 years ago
XdkonlukXD windows defender i antywirus systemowy oraz jak masz dodatkowy. Grę dodać do wyjątków i folder z grą moje dokumenty bfv. Powinno pomóc.
To nie lepiej wywalić tę zaporę windows'a?
Featured Places
Battlefield Dyskusja o serii
Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 1 day agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar1 year ago
Community Manager