p2k82 years agoUtrata postępu w grze BTV [STEAM] Witam, w dniu dzisiejszym mój postęp w grze został cofnięty o jakiś miesiąc. Mogłbym prosić o pomoc w przywróceniu postępu i wyjaśnienie danego błędu? Pozdrawiam Show More
Featured PlacesBattlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 11 days ago3,176 Posts
Battlefield Dyskusja o serii Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.Latest Activity: 11 days ago3,176 Posts
Recent DiscussionsGdzie mogę kupić dodatek do battlefield V Wojna na Pacyfiku ? PS Gdzie mogę kupić dodatek do battlefield V Wojna na Pacyfiku ?PS5 Battlefield 1 zabija kartę wifi Battlefield 1 oraz Battlefield 5 rozłączają mi kartę sieciową oraz powodują konieczność twardego resetu komputera, żeby go wyłączyć (sic!) Dzieje się to na nowym komputerze (Alienware Aurora 16) - n...Brakujące Poziomy / Brak trofki "Radosna Pielęgniarka" Tak jak w tytule Brakujące Poziomy kariery nie nalicza poziomów prawidłowo po którejś z pierwszych napraw /updat'ów nie jest to pojedyńcze zdarzenie ale ciagle powtarzajace się zdarzenie gubicie ...Problem z uruchomieniem kampanii – Battlefield Hardline (PC, Steam + EA App) Cześć, mam problem z uruchomieniem kampanii w Battlefield Hardline. Grę mam na Steamie, EA App jest zainstalowany i jestem zalogowany. Problem polega na tym, że po kliknięciu „Graj” zamiast uruchom...Przepustki bf6 drugiego sezonu Cześć, ktoś spotkał się też z problemem że pomimo przedpremierowego zakupu edycji phantom i bycia dotkniętym problemami w dniu premiery na EA app nie otrzymałem obiecanej przez support pełnej przepus...