Forum Discussion

gaca71's avatar
gaca71
Seasoned Novice
2 months ago
Solved

Witam mam problem batelfildem 4 ps5

Witam mam problem batelfildem 4 apropo trofeum “ cierpliwość jest cnotą i pełny arsenał mimo że spełniłem wszystkie warunki nie mam tego trofeum czy możecie mi pomóc ? Platforma ps5 

• Znalazłam rozwiązanie na ten problem który znalazłem no Google który jest bardzo prosty zrobiłem synchronizację trofeum na PS przeszedłem grę na nowo i wszystkie zbugowane trofea wpadły i mam platynę 😎

6 Replies

• gaca71's avatar
    gaca71
    Seasoned Novice
    2 months ago

Gre przechodziłem 3-razy , te zakończenia próbowałem wielokrotnie Irish,hanna , walkiria ciagle nie wchodzi zastawiam sie teraz czy nie chodzi o to czy dlatego że cześć trofeum robiłem na ps4 a cześć dalej robie na ps5 i do tego dochodzi że nie wchodzi mi kolejne trofeum “na wyskości zadania “ 

• No nie wiem tu raczej pies pogrzebany. Bo EA nic nie może zrobić z trofeami na platformie PS. Musisz pytać na forum albo do pomocy technicznej PS.

• gaca71's avatar
    gaca71
    Seasoned Novice
    2 months ago

Dzieki bede kontaktował się o pomoc techniczna do PS dzieki🙂

• gaca71's avatar
    gaca71
    Seasoned Novice
    27 days ago

Znalazłam rozwiązanie na ten problem który znalazłem no Google który jest bardzo prosty zrobiłem synchronizację trofeum na PS przeszedłem grę na nowo i wszystkie zbugowane trofea wpadły i mam platynę 😎

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,093 PostsLatest Activity: 8 hours ago