EA_Kuba bardzo Tobie dziękuję za wsparcie! Kierując się twoją poradą, zagrałem dzisiaj o innej godzinie, czyli od godziny 15.30 do 17.30 i ping był cały czas bardzo dobry 27-35. Wysoki ping nie pojawił się nawet na sekundę! Następnie zagrałem o stałej porze, czyli od godziny 18.50 do 21.30. To był najlepszy dzień grania, jeżeli chodzi o ping, przez te ostatnie prawie cztery tygodnie.
Więc było tak: od 18.50 do 19.10 był b.dobry ping, potem na dwie minuty wysoki. Do 19.50 był b.dobry ping, potem na kilkanaście minut wysoki i do godziny 21.10 b.dobry ping. Wysoki znowu pokazał się na kilka minut a potem znowu b.dobry ping do godziny 21.30 i zakończyłem grę na dzisiaj. Czyli w większości dzisiaj wieczorem miałem prawie cały czas dobry ping. Ale nie robiłem tego sprawdzania trasy. Jeżeli jutro ponownie będzie gorzej, to zastosuję poradę z VPN a ostatecznie jeżeli będzie to konieczne, to postaram sie zrobić to wyznaczanie trasy.
EA_Kuba mam pytanie, czy fakt, że w dzień jest cały czas dobry ping a problem pojawia się w godzinach wieczornych, to możesz już z tego coś wywnioskować?