Otrzymałem dzisiaj informacje od Osoby z salonu, mojego dostawcy internetu. Więc, Ktoś z obsługi technicznej powiedział, że nie są w stanie dokładnie tego sprawdzić, w czym problem (nie są w stanie, czy nie chcą, albo wiedzą co to jest a dla jednej osoby nie będę tego zmieniać skoro z jakiś powodów coś u siebie pozmieniali?). Natomiast, na forum w grupie, też barak konkretnych informacji, tylko Ktoś polecił stronę, nie wiem czy wolno mi ją tu podawać, ale ona oferuje płatny program, który pomaga zmniejszyć ping. Tego programu na pewno nie zastosuję, ponieważ ea javelin anticheat, odczyta to jako cheat i na pewno dostanę bana, tu jest dowód na to: Is there still a chance to unblock "Battlefield 1"? | EA Forums - 13196071
Człowiek zastosował chyba ten program a może podobny i dostał bana. Zresztą ten ea javelin anticheat to prymitywny program, kilka miesięcy temu nawet blokował MSI Afterburner, traktując go jako cheat i nie pozwalał uruchomić gry. Dopiera twórca tego programu coś w nim zmienił i od tego momentu ea javelin anticheat, pozwala uruchomić grę. Na innym forum, jest wątek Tego programisty, w którym wszystko opisał.
Uważam, że temat jest rozwiązany pozytywnie, z wielką pomocą EA_Kuby, problem został znaleziony i wskazany środek zaradczy w postaci VPN.
Dziękuję i Pozdrawiam!