Forum Discussion

Koscig88's avatar
3 months ago

zacina się battlefield 1 i V

Dzień dobry

Ostatnio zaktualizowały mi się gry battlefield 1 i V. 

I od tego czasu są nie grywalne zacina i menu gry, jak i sama rozgryfka. A nic w opcjach nie zmieniałem. Wyłączyłem już nakładkę w grach, oraz skorzystałem z opcji napraw grę i dalej nic. Nie wiem o co chodzi.

Może ktoś coś?

6 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

@Koscig88 Daj nam znać czy nadal potrzebujesz pomocy. Będziemy wdzięczni za aktualizację sytuacji.  

• niestety nie jak się cieło tak się tnie. Oba tytuły stały się niegrywalne. Frustrujące

• Mam tak samo problemy z zacinkami i dropami FPS.

To wszystko wina tej aktualizacji i tego całego "Antycheata" wystarczy sprawdzić komentarze na reddicie bardzo dużo graczy ma takie problemy.

Nie pomoże tutaj żadne usuwanie czyszczenie zachciało się grzebać i popsuli gierkę przez co dla dużej grupy graczy stała się nie grywalna.

Przed aktualizacją i dodaniem tego Antycheata który i tak nic nie pomógł bo cheaterzy jak byli tak są nadal,gierka działała elegancko.

Mówi to gracz który w BF1 przegrał prawie 3tyś godzin.

• Koscig88's avatar
    Koscig88
    2 months ago

No też zauważyłem, że wraz z grą włacza się coś takiego. Ale najgorsze, że tak rozgrzebałem sobie ustawienia graficzne (a głupi nie zrobiłem screena), że do ładu i składu nigdy chyba nie dojde.

About Battlefield Dyskusja o serii

Dyskutuj o grach Battlefield na tym forum społeczności.3,084 PostsLatest Activity: 4 days ago