Forum Discussion

ilovegala's avatar
ilovegala
Seasoned Newcomer
5 years ago

Zaczekaj wymagana jest aktualizacja

Cześć. Mam pewien "duży" problem. Mianowicie kilka dni temu wyskoczył mi komunikat z origin " zaczekaj wymagana jest aktualizacja". Origin aktualizuje się,   w pewnym momencie przerywa aktualizacje i wywala. Odinstalowałam i zainstalowałem origin od nowa " trudnym sposobem" według pomocy EA. Działało 3 dni i znowu wyskakuję ten sam komunikat i to samo dzieje się z aktualizacją. Nie mogę w ogóle grać 🙂 System mam windows 10 zaktualizowany. Miał ktoś ten problem? Bo to są chyba jakieś żarty, żeby nie można było zagrać w gry na które wydało się dość dużo...

Brak dostępnego opisu zdjęcia.

3 Replies

• Czy aplikację pobrałeś bezpośrednio ze strony Origin?

Jeśli tak to daj prawy przycisk myszy na skrót Origin --- właściwości następnie zobaczy w zakładce zgodność czy checkboxy są niezaznaczone.

Jeszcze spróbuj odinstalować Origin wyczyści cache, zrobić reset i ponowna instalacja

• ilovegala's avatar
    ilovegala
    Seasoned Newcomer
    5 years ago
    @Cyrtafix
    Pobrana bezposrednio ze strony. Ponowna instalacja z wyczyszczeniem tez nie pomogla. Właściwości sprawdziłam i także wszystko okej.
    Niestety nadal nie dziala.
  • Cyrtafix's avatar
    Cyrtafix
    5 years ago

Zobacz czy w zakładce aplikacja w Origin masz ustawioną aktualizacje oprogramowania.

I czy uruchamiałes Origin jako administrator?