Forum Discussion
3 Replies
- EA_Ataashi7 years ago
EA Staff (Retired)
Witaj @Yokimisa99
Obawiam się, że w przypadku zakupu gry w polskim sklepie Origin, niestety nie ma możliwości aby zmienić język gry (napisy) z polskiego na angielski ☹️ Ma to związek z regionalizacją produktów, o której dość obszernie rozpisałam się tutaj.
No ok, a nie da się zgłosić do firmy, że wielu graczy chciałoby jednak zagrać w oryginalną wersję językową? Jak trudne może być udostępnienie paczki z angielskimi napisami jako dodatkowej zawartości do pobrania? W konkurencyjnej platformie można zmienić język dwoma kliknięciami. Moim skromnym zdaniem ograniczanie dostępu do angielskiej wersji jest absurdalne. Polskie tłumaczenie, choć nie najgorsze, zwyczajnie mnie nie satysfakcjonuje i w tej chwili uważam, że dostałem niepełnowartościowy produkt. Utwierdza mnie to w mojej opinii na temat EA.
PS
Nie kupuję tego, że udostępnienie innych wersji językowych jest takie skomplikowane. W Internecie dostępne są poradniki jak zrobić to samodzielnie i pewnie bym z nich skorzystał, ale wolałbym nie grzebać w plikach gry. Brak opcji wyboru języka to tylko brak dobrej woli ze strony EA. Change my mind.
- Powtarzam pytanie z innego tematu o tym samym problemie - to jak ktoś z Polski może legalnie z Origin zakupić grę w języku angielskim? Strony handlujące kluczami mają takie opcje, ale są w najlepszym przypadku dość 'szare' i osobiście nie chciałbym się z nimi babrać.
About Dragon Age Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 2 months ago
- 2 months ago
- 3 months ago