Forum Discussion

maro1978's avatar
maro1978
New Novice
23 days ago

Dragon age początek błąd gry

Hej mam problem zacząłem grać jako krasnolud szlachcic i gdy trafiam do ostagaru po rozmowie z duncanem i przejścia kilka kroków do przodu gra się samoistnie wyłącza i pojawia się taki błąd nic nie działa a gdy wejdę spowrotem do gry i kliknę wznów to nawet mnie nie wczytuje tylko wyłącza się gra i znowu pojawia się ten problem 

6 Replies

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej maro1978​ 

Dla testu zachowaj swój dotychczasowy zapis i utwórz nowy, korzystając z tej samej klasy i wykonując te same zadania. 

Jeśli gra przejdzie dalej to problem powiązany jest z uszkodzonym plikiem zapisu. 

• Cześć dalej to samo zagrałem nawet jak człowiek z rodziny cousland i dalej docieram do ostagaru i koniec żaden zapis nie działa wywala grę 

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    19 days ago

Hej maro1978​ 

Dzięki za odpowiedź i przesłany filmik. Szukając rozwiązania tego problemu ciągle napotykałem rozwiązanie związane z plikiem uruchamiającym grę i zmiana Large address aware. Z racji tego, że gra DAO jest jużnieco leciwa i architektura systemów znacząco się zmieniła wygląda na to, że może to być rozwiązanie również u Ciebie. 

Tutaj znajdziesz link do naszego angielskiego forum, gdzie opisany jest sposób rozwiązania tego problemu. 

• maro1978's avatar
    maro1978
    New Novice
    18 days ago

Hej zadziałało po kilku próbach ale na tą chwilę działa jeżeli przejdę ostagar dam znać 

Featured Places

Node avatar for Dragon Age Dyskusja o serii

Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 4 days ago
307 Posts