Forum Discussion
Ja te dodatki miałem z polskim dubbingiem i napisami nawet po przypisaniu gry do Origin. Kamienny więzień, Twierdza strażnika i Powrót do Ostagaru były w pełni zlokalizowane. Jedynie Leliana, Polowanie na czarownicę i Golemy były z angielskim dubbingiem i polskimi napisami fanowskimi. Nawet na końcu DAO Shale mówi po polsku. A teraz mam ciszę jeżeli chodzi o dubbing, ani polskiego, ani angielskiego i napisy od naszych. Jak jakaś beta. Zależy mi żeby odzyskać to co kupiłem przed laty.
Pozdrawiam.
Mam ten sam problem stary, kupilem lata temu DAO i Powrot do Ostagaru i Twierdza Strażnika, wszystko był oz dubbingiem. Teraz jedyne co to mozesz wejsc w folder z zainstalowana grą i tam będzie bodajze "daoconfig". Tam musisz zmienic na dubbing angielski to chociaz będą coś mówić. Mega lipa bo pieniądze wydane były na to ze bedzie polski dubbing a tu cos takiego, tragedia. Mozesz zerknąć na ten link https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2231139895 Tutaj ktos zrobil poradnik jak to obejść ale na dzien dzisiejszy origin zmienil sie na EA ale tam niżej ktoś wstawił dysk z plikami audio które wystarczy skopiować. Mozesz sprobować tego. Jezeli ci ten link nie wyskakuje lub to forum je blokuje to luz, to nie jest zaden wirus, zwykly link do forum spolecznosci ze steam.
- 2 years ago
Daj znać jak pobierzesz i czy działa
- 2 years ago
Link i pliki w nim działają, jednak nie do końca. Ja dalej mam problem z przebudzeniem. Brak jakichkolwiek dialogów (brzuchomówcy..). Ma ktoś na to jakieś sensowne rozwiązanie?
- 3 months ago
Wiem że to już stary temat, ale jeżeli ktoś ma ten problem to podpowiem że najlepszy wyjściem jest pobranie/zakup gry z GOG'a, tam wszystko działa jak należy. Steam wgl nie ma dubbingu a wersja z EA dubbinguje tylko podstawkę, cała reszta to niemowy.
About Dragon Age Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago