Forum Discussion

Anonymous's avatar
Anonymous
8 years ago
Solved

Dragon Age 2 - brakujące dialogi w DLC - rozwiązanie

Witam, mam problem z dodatkiem dziedzictwo do Dragon age 2, nie mam w nim dialogów, dostałem odpowiedź od EA w sprawie naprawienia  błędu w formie linku do strony z instrukcją jednak jest ona w języku angielskim a dobrze niestety języka nie znam, prosił bym o pomoc w tej sprawie.

• EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    8 years ago

@Wildshadow1991 Hej!

Wspomniany problem został rozwiązany i opisany na EN forum, poniżej znajdziesz instrukcję w języku polskim, mam nadzieję, że pomoże z błędem "brzuchomówców" 😉 w grze DA 2.

Spoiler

Najpierw utwórz nowy folder o nazwie plugins w katalogu Dragon Age II (zwykle Origin Games <Dragon Age II).

Następnie należy ponownie pobrać dodatek stąd:

https://help.ea.com/pl/help/origin/origin/download-dlc-for-classic-origin-games/#dragonage

Po otwarciu spakowanego pliku 7-zip znajdziesz 3 różne foldery: $ [34] lub $ _2_ / $ / $ TEMP PLUGINSDIR

Rozpakuj zawartość $ PLUGINSDIR w nowo utworzonym folderze plugins.

Następnie otwórz $ [34] lub $ _2_, otwórz Addins, wówczas da2_prc_eye folder

Skopiuj wszystko w nim do miejsca zainstalowania gry mianowicie  Origin Games <Dragon Age II <Addins, 

Kliknij "Tak na wszystkie", gdy jest pytanie, czy chcesz zmienić swoje foldery.

Wejdź ponownie do gry celem sprawdzenia!

Powodzenia! 🤞

21 Replies

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 11 days ago