Forum Discussion
Hej @Perlowski
Upewnij się, że gra jak i program Origin nie jest blokowany przez inny program działający na Twoim komputerze, a następnie uruchom grę według instrukcji poniżej:
1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin)
2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta"
3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika"
4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany
5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku
6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator
7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj
8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry
9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)
Witam, skorzystałam z tego wpisu, gdyż mam ten sam problem, po odpaleniu gry (niby się zaczyna wczytywać) wyrzuca mnie z powrotem do Origina i nie uruchamia gry, jednak w moim przypadku podane instrukcje niestety nie pomogły. Czy jest jeszcze jakaś możliwość, uruchomienia gry?!
- 3 years ago
Siemanko
Widzę, że minęło już sporo czasu od ostatniego posta ale mimo tego może komuś pomogę. Polecam wyszukać grę na dysku a następnie wejść w folder bin_ship, tam znajduje się aplikacja do uruchomienia panelu opcji w grze, polecam zmienić opcje pracy z Directx11 na Directx9. Miłego grania jeśli pomogłem 🙂
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @KilleriX_PL
Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem 🙂
- 19csq97otdk27 months agoSeasoned Rookie
Niestety, po wykonaniu obu czynnosci podanych wpoście pojawia mi sie komunikat o aktualizacji, ktorej nie da sie zrobic ... Ani naprawic...
Co teraz?
Dodam, ze pamiec podreczna czyszczona byla rowniez,. Odpalam jako administrator, zmieniona grafa w konfiguracji gry. Gra niby jest w tle, ale jej fizycznie bie ma.
- 19csq97otdk27 months agoSeasoned Rookie
udalo sie!
Wylaczylam wszystko, po uruchomieniu na nowo kompa dalam gre do naprawy. Wciaz nie dzialalo. Zainstalowalam na niwo avast, odchaczylam ea app i DA. Usunelam dodatkowe zapory innych programiw, z ktorych bie bylo nozliwosci odblokowania gier (rav), zaktualizowalam windows (mam 10) i puf!
Gra sie odpalila! Nareszcie. Sprawdzialm czy dziala, ale trzebabylo sie zbierac do pracy wiec potestuje gre innym razem.
- 19csq97otdk27 months agoSeasoned Rookie@Sasanvi U mnie to samo, nie zadzialalo ☹️
About Dragon Age Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago