Forum Discussion
Witam, skorzystałam z tego wpisu, gdyż mam ten sam problem, po odpaleniu gry (niby się zaczyna wczytywać) wyrzuca mnie z powrotem do Origina i nie uruchamia gry, jednak w moim przypadku podane instrukcje niestety nie pomogły. Czy jest jeszcze jakaś możliwość, uruchomienia gry?!
Siemanko
Widzę, że minęło już sporo czasu od ostatniego posta ale mimo tego może komuś pomogę. Polecam wyszukać grę na dysku a następnie wejść w folder bin_ship, tam znajduje się aplikacja do uruchomienia panelu opcji w grze, polecam zmienić opcje pracy z Directx11 na Directx9. Miłego grania jeśli pomogłem 🙂
- EA_Kuba3 years ago
Community Manager
Hej @KilleriX_PL
Dzięki za podzielenie się z nami rozwiązaniem 🙂
- 19csq97otdk27 months agoSeasoned Rookie
Niestety, po wykonaniu obu czynnosci podanych wpoście pojawia mi sie komunikat o aktualizacji, ktorej nie da sie zrobic ... Ani naprawic...
Co teraz?
Dodam, ze pamiec podreczna czyszczona byla rowniez,. Odpalam jako administrator, zmieniona grafa w konfiguracji gry. Gra niby jest w tle, ale jej fizycznie bie ma.
- 19csq97otdk27 months agoSeasoned Rookie
udalo sie!
Wylaczylam wszystko, po uruchomieniu na nowo kompa dalam gre do naprawy. Wciaz nie dzialalo. Zainstalowalam na niwo avast, odchaczylam ea app i DA. Usunelam dodatkowe zapory innych programiw, z ktorych bie bylo nozliwosci odblokowania gier (rav), zaktualizowalam windows (mam 10) i puf!
Gra sie odpalila! Nareszcie. Sprawdzialm czy dziala, ale trzebabylo sie zbierac do pracy wiec potestuje gre innym razem.
- 19csq97otdk27 months agoSeasoned Rookie@19csq97otdk2 Szybko sie pocieszyłam grą. Dziś już nie działa... To jest jakiś dramat 😓
About Dragon Age Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago