Forum Discussion
Siemanko
Widzę, że minęło już sporo czasu od ostatniego posta ale mimo tego może komuś pomogę. Polecam wyszukać grę na dysku a następnie wejść w folder bin_ship, tam znajduje się aplikacja do uruchomienia panelu opcji w grze, polecam zmienić opcje pracy z Directx11 na Directx9. Miłego grania jeśli pomogłem 🙂
Niestety, po wykonaniu obu czynnosci podanych wpoście pojawia mi sie komunikat o aktualizacji, ktorej nie da sie zrobic ... Ani naprawic...
Co teraz?
Dodam, ze pamiec podreczna czyszczona byla rowniez,. Odpalam jako administrator, zmieniona grafa w konfiguracji gry. Gra niby jest w tle, ale jej fizycznie bie ma.
- 19csq97otdk27 months agoSeasoned Rookie
udalo sie!
Wylaczylam wszystko, po uruchomieniu na nowo kompa dalam gre do naprawy. Wciaz nie dzialalo. Zainstalowalam na niwo avast, odchaczylam ea app i DA. Usunelam dodatkowe zapory innych programiw, z ktorych bie bylo nozliwosci odblokowania gier (rav), zaktualizowalam windows (mam 10) i puf!
Gra sie odpalila! Nareszcie. Sprawdzialm czy dziala, ale trzebabylo sie zbierac do pracy wiec potestuje gre innym razem.
- 19csq97otdk27 months agoSeasoned Rookie@19csq97otdk2 Szybko sie pocieszyłam grą. Dziś już nie działa... To jest jakiś dramat 😓
About Dragon Age Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago