Forum Discussion
3 Replies
- EA_Ataashi8 years ago
EA Staff (Retired)
Witaj @TwentinQar (osobliwe ID, tak swoją drogą)
Od razu zapytam gdzie dokonałeś zakupy gry?
Jeśli był to zakup bezpośrednio przez Origin na terenie Polski - wtedy do Twojego konta zostałaby przypisana wersja z dostępnym językiem polskim oraz rosyjskim, zgodnie z opisem produktu. Jednak w przypadku dokonania zakupu gry na Originie podczas pobytu za granicą... W zależności od kraju, gdzie taka transakcja została wykonana język polski może nie być dostępny - zawsze jest to jednak zaznaczone w zakładce opis produktu. Jako przykład podam francuską oraz niemiecką wersję strony Origin.com - można zauważyć, że język polski niestety nie jest wymieniony na liście dostępnych języków i na ten moment nie mamy możliwości, aby przypisać daną wersję językową do konta ☹️ Taki stan rzeczy nie ma związku z wybraną wersją językową platformy, ale z IP z jakiego podczas zakupu korzysta Twój komputer.
Mam nadzieję, że to wyjaśnia sytuację. Przykro mi, że nie jestem w stanie pomóc Ci bezpośrednio, jednak pamiętaj, że zawsze możesz skorzystać z naszej gwarancji zadowolenia z gry Origin.
Pozdrawiam!
PS Post przenoszę do działu o grze Dragon Age Inkwizycja
- Anonymous8 years ago
dobrze , a w takim razie czy mozna calkowicie usunac gre z konta origin ( pobralem gre w abonamencie origin access w uk ), by ponownie ja zainstalowac tym razem w kraju , czy juz za pozno na to ?
- Anonymous8 years ago
Witam
Również mam problem z brakiem języka polskiego w grze.
Klucz kupiony na portalu aukcyjnym, wersja PL. W menu gry jedynym dostępnym językiem jest angielski- dialogi i napisy.
Czy da się coś z tym zrobić?
Ewentualnie gdzie mogę sprawdzić czy do kupionej przeze mnie wersji gry faktycznie dostępny jest język polski?
pozdrawiam
About Dragon Age Dyskusja o serii
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago