Forum Discussion
EA_Kuba
Community Manager
4 months agoHej @Ewelina2405
Dzięki za Twoje zgłoszenie.
Czy jesteś w stanie mniej więcej określić od którego momentu/misji pojawił się opisany przez Ciebie błąd?
Dodatkowo jeśli posiadasz kilka plików zapisu gry sprawdź czy problem pojawia się na każdym z nich.
4 months ago
1. Czy jesteś w stanie mniej więcej określić od którego momentu/misji pojawił się opisany przez Ciebie błąd?
Spoiler
Tak, z początku gry nie rozumiałam chodzenia po mapie i kolejności misji. Z Lothering od razu przeszłam na szczyt wojownika i tam pod koniec w misji "Zabezpieczanie wieży" powinna otworzyć się szczelina pustki i powinien wyjść demon. Cutscenka z tej misji włącza się poprawnie, Avernus każe mi się przygotować cutscenka się kończy i szczelina nigdy się nie otwiera. Dowiedziałam się że szczyt wojownika to DLC dlatego zignorowałam ten błąd i poszłam do innych lokacji żeby iść razem z główną fabułą. Zrobiłam wszystko związane z Brecilian, z RedCliff, z Flemeth, z wieżą Kręgu, z wioską Azyl. W Denerim wydaje mi się, że zrobiłam wszystko, ale gdy dokonałam wszystkich kradzieży dla Slima w misji "Fala Przestępstw" gdy podchodzę do niego twierdzi, że obecnie nic dla mnie nie ma i da mi znać gdy będą dodatkowe misje i ta misja nie przeskoczyła do ukończonych. Więc poszłam dalej do Orzammaru i tam wszystko poleciało. Gdy wykonałam Arenę Prób, poszłam do Kurzowiska i tam nie egzekwują się mi już żadne moje decyzje.
2. Dodatkowo jeśli posiadasz kilka plików zapisu gry sprawdź czy problem pojawia się na każdym z nich.
Spoiler
Cofałam się tylko do momentu wejścia do Orzammaru, nie wcześniej, i tam problem jest cały czas. Niestety mój błąd był taki, że nie mam innych zapisów oprócz autozapisów i jest to tylko Orzammar ☹️
About Dragon Age Dyskusja o serii
Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 10 days ago
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago