Forum Discussion

DominikaChaos's avatar
7 years ago
Solved

Dragon Age Polowanie na czarownicę spolszczenie legalne nie działa

Słyszałam , że spolszczenie do dodatku polowanie na czarownicę z gry Dragon Age jest legalne więc go pobrałam i niestety nie działa mi bo wyskakuje brak jakiegoś pliku. Jak mam zrobić aby działał mi ...
  • EA_Odix's avatar
    EA_Odix
    7 years ago

@DominikaChaos Witaj!

Ostatnie trzy dodatki DLC:  Pieśń Leliany, Golemy Amgarraku oraz Polowanie na Czarownice, zostały wydane jedynie w angielskiej wersji językowej. Stworzone fanowskie tłumaczenia tych dodatków nie są oficjalne, jednak otrzymały oficjalną aprobatę od Electronic Arts Polska. Z racji tego, że nie są to oficjalne tłumaczenia, mogą pojawiać się z tym pewne błędy jak u Ciebie, nawet z uruchomieniem. 

Jeśli po przeinstalowaniu gry, nadal pojawia się problem z uruchomieniem, udaj się do katalogu Dokumenty %USERPROFILE%\Dokumenty\BioWare\ i tutaj zmień nazwę folderu Dragon Age na np. Dragon Age kopia i uruchom ponownie grę.

Co do pomocy z instalacją spolszczenia, zalecamy kontakt z twórcami spolszczenia.

Pozdrawiam!

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 10 days ago