Forum Discussion

Yavnor's avatar
2 years ago

Import stanu świata z DAKeep (EA App) (PC)

Witam,

Ostatnio chciałem sobie odświeżyć serię dragon age. kiedy przyszedł czas na trzecią część chciałem skorzystać z mojego niestandardowego stanu świata z witryny Dragon Age Keep. po ustawieniu stanu świata i jego eksportu do DAI, po włączeniu gry i rozpoczęciu nowej gry mogę tylko skorzystać z podstawowego stanu świata i nie ma opcji ustawienia stanu niestandardowego. Apeluję o pomoc w rozwiązaniu tego problemu jeśli jest to możliwe. zauważyłem również że witryna Dragon Age Keep ma jakieś problemy (m.in braki ikon), czy w.w witryna jeszcze działa czy już nie jest wspierana co by wiele tłumaczyło. z góry dziękuje i pozdrawiam.

1 Reply

• Hej. Wczoraj stworzyłam świat niestandardowy na DA Keep. Za pierwszym razem również nie pojawiła się opcja pobrania świata. Sprawdź czy jesteś na dole zalogowany w serwerach DA (przycisk z lewej). Wejdź następnie w przycisk z prawej do Keep i poprzeglądaj go, zapisz. Sprawdz czy jest zaumporotowany. Dobrze też włączyć gre od nowa. Przy tworzeniu nowej postaci w końcowym etapie powinien wyskoczyć komunikat ze zgodą na pobranie świata z DA Keep. 🙂

About Dragon Age Dyskusja o serii

Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.303 PostsLatest Activity: 2 years ago