Witam Otóż mam pewien problem z Dragon Age Inkwizycja. Podczas uruchamiania gra na chwilę się włącza jest czarny ekran po czym się wyłącza. Reinstalowałem, sprawdzałem czy nie ma brakujących plików...
1. Całkowicie zamknij program Origin oraz grę (tak aby w menedżerze zadań nie był widoczny żaden proces związany z grą lub programem Origin) 2. W polu wyszukiwania wpisz "Kontrola konta" 3. Wybierz z listy "Zmień ustawienia kontroli konta użytkownika" 4. Przesuń suwak na samą górę, następnie zatwierdź zmiany 5. Kliknij prawym przyciskiem myszy (PPM) na skrót od programu Origin na pulpicie, wybierz Właściwości i Otwórz lokalizację pliku 6. Kliknij PPM na zaznaczonym pliku i wybierz Uruchom jako administrator 7. Jeżeli pojawi się komunikat o wprowadzaniu zmian na dysku - koniecznie go zaakceptuj 8. Tą samą czynność powtórz ze skrótem od gry 9. Jeżeli gra uruchomi się, przywróć ustawienia kontroli konta użytkownika do poprzedniej wartości (punkty 1-4)
About Dragon Age Dyskusja o serii
Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 10 days ago