Forum Discussion
EA_Kalina
Community Manager
3 months ago
@3450deed2176b478 napisał/a:
(...) Wcześniej pomimo grania na minimalnych wymaganiach gra chodziła płynnie i nie było żadnych problemów.
Poza tym moja Rook nadal powraca do swojego domyślnego wyglądu za każdym razem, gdy uruchamiam grę i wczytuję zapis. Ostatni patch miał naprawić błędy, ale w moim przypadku tylko pogorszył grę do tego stopnia, że nie mogłem grać.
Zakładam, że Twój PC spełnia wszystkie wymagania minimalne do prawidłowego działania gry. Jeśli tak to w pierwszej kolejności sprawdź aktualizacje systemu i pobierz najnowsze sterowniki dla swojej karty graficznej.
Dodatkowo czysty rozruch może poprawić wydajność.
Czy grając inną postacią obserwujesz ten sam problem?
3450deed2176b478
3 months agoSeasoned Novice
@EA_Kalina Hej,
dzięki za odpowiedź, niestety podane przez Ciebie rozwiązania nie pomogły, wszelkie aktualizacje i sterowniki są najświeższe, czysty rozruch również nie pomógł. Gra nadal się zacina przy najmniejszym ruchu myszki i kamera wariuje tak, że nie jestem w stanie dokończyć rozgrywki.
dzięki za odpowiedź, niestety podane przez Ciebie rozwiązania nie pomogły, wszelkie aktualizacje i sterowniki są najświeższe, czysty rozruch również nie pomógł. Gra nadal się zacina przy najmniejszym ruchu myszki i kamera wariuje tak, że nie jestem w stanie dokończyć rozgrywki.
About Dragon Age Dyskusja o serii
Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.294 PostsLatest Activity: 10 days ago
Recent Discussions
- 10 days ago
- 2 months ago
- 2 months ago