EA_KubaCommunity Manager3 years agoRe: ostatni save sie nie wczytujęHej @kamilwarszawa Wybacz późną odpowiedź. Czy opisany przez Ciebie problem pojawia się nadal? Jeśli tak to czy w momencie próby załadowania save'a pojawia się jakiś komunikat błędu?
Featured PlacesDragon Age Dyskusja o serii Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 1 day ago307 Posts
Dragon Age Dyskusja o serii Odwiedź fora i porozmawiaj ze społecznością o swojej podróży przez świat Dragon Age od BioWare.Latest Activity: 1 day ago307 Posts
Recent DiscussionsNieprawidłowa licencja Witam Kupiłem grę Dragon age origin ultimate edition i mam ją w bibliotece ale po instalacji wyskakuje mi błąd licencji. Kod przyczyny Missing DLL Error: 0x7E Dragon age początek błąd gry Hej mam problem zacząłem grać jako krasnolud szlachcic i gdy trafiam do ostagaru po rozmowie z duncanem i przejścia kilka kroków do przodu gra się samoistnie wyłącza i pojawia się taki błąd nic nie d...Dragon Age Origins:gra crashuje po stworzeniu postaci jako człowiek Witam, potrzebuję pomocy, w momencie rozpoczęcia gry jako człowiek szlachcic po ekranie edytora postaci w momencie rozpoczęcia kampania grac się crashuje na ekranie ładowania. Próbowałem np rozpoczą..."Dragon Age 2" pakiet VC++ Runetime Redistributable Witam. Problem z instalacją Dragon Age 2 z EA, podłączone przez Xbox Game Pass. Podczas instalacji wywala błąd " Błąd: pakiet VC++ Runetime Redistributable nie został prawidłowo zainstalowany, Instal...Dragon Age 2 DLC Jak mogę odblokować dodatki i DLC do DA 2 ? Niby wszystkie posiadam ale gdy uruchamiam grę to przy każdym mam informację brak dostępu, wersja 1.0