Polonia-fc25
3 months agoNewcomer
Bład
Kiedy chce właczyc gre na pc pisze tego oprogramowania nie można używać fdy gra jest uruchomiona upewnij sie że jest ono wyłaczone lub ponownie uruchom komputer AutoHotkey jak ja nawet tego nie posiadam
Kiedy chce właczyc gre na pc pisze tego oprogramowania nie można używać fdy gra jest uruchomiona upewnij sie że jest ono wyłaczone lub ponownie uruchom komputer AutoHotkey jak ja nawet tego nie posiadam
mam dokładnie ten sam problem. Próbowałem "naprawić grę" - pomaga tylko jednorazowo. Każde wyłączenie komputera powoduje ten sam stan.
Spróbujcie wyłączyć oprogramowanie wykorzystujące język skryptowy AutoHotkey.
AutoHotkey pozwala użytkownikom automatyzować zadania na komputerze z systemem Windows. Może on symulować naciśnięcia klawiszy, ruchy myszy oraz manipulować oknami i kontrolkami. Pisząc skrypty, użytkownicy mogą tworzyć niestandardowe skróty, automatyzować powtarzalne zadania i zwiększać produktywność.
tzn. jakie dokładnie?? jeżeli nie posiadałem nigdy tego programu, nie bardzo wiem co miałbym wyłączyć i niby które oprogramowanie miałoby wykorzystywać język skryptowy AHK . Mam zgadywać??
Druga sprawa do tej pory gra działała poprawnie. Dopiero od jakiegoś tygodnia zaczął się pojawiać problem. Zapewne jakaś aktualizacja coś znów popsuła.
Sprawdź czy np. nie posiadasz oprogramowania DAEMON Tools. Przejrzyj listę swoich programów; uruchom PC w trybie czystego rozruchu a w przypadku dalszych problemów podeślij swój DxDiag (być może dostarczy nam dodatkowych informacji).