Forum Discussion

Drag3r01's avatar
Drag3r01
New Novice
2 months ago
Solved

BAN

Dostałem bana na konto nie korzystałem z niego w tym czasie bo włamali mi się na konto dowiedziałem się o tym jak chciałem się zalogować i znajomi namówili mnie na apex ale okazało się że inny email jest podpięty do weryfikacji mojego konto odzyskałem konto pisząc z supportem ale potem okazało się że mam blokadę na konto pisałem wiele razy odwołanie od bana ale nic z tego nie wyszło nie wiem jaki jest powód bana ani żadnych informacji nie mam w skrzynce pocztowej.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Tu na forum nie jesteśmy w stanie sprawdzić twojego konta aby potwierdzić co dokładnie się stało? Rozumiem, że wysłałeś już odwołanie do zespołu zajmującego się weryfikacją blokady i zawieszenia. Status zgłoszenia możesz zawsze śledzić na stronie https://help.ea.com/en/help-my-cases/  

Za każdym razem niezależny zespół zweryfikuje historię twojego konta, nawet jeśli otrzymasz podobną odpowiedź.  

Przeczytaj nasz artykuł, aby  Uzyskać informacje o ograniczeniu, zablokowaniu lub zawieszeniu konta EA 

• Drag3r01's avatar
    Drag3r01
    New Novice
    2 months ago

Tylko nie uzyskuje żadnych informacji na temat bana a pisałem wiele razy odwołanie i tylko wiem że jest odrzucone i zostało zweryfikowane chodź mam wrażenie że to wygląda tak że poprostu odrzucają i nie patrzą nic

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,278 PostsLatest Activity: 10 hours ago