ddkrupa2 years agoSolvedblokada konta Włamano mi się na konto, po tym konto zostało zablokowane. Odniosłam się do tego, w rezultacie dostałam bana. Nawet nie wiem dlaczego ponieważ w sekcji Powód nic nie ma - puste pole. Co mam zrobić ab...Show MoreEA_Kalina2 years agoHej @ddkrupa Skontaktuj się z nami ponownie poprzez czat. Najlepiej otwórz ten link w nowym oknie incognito i następnie wybierz opcję kontynuujbez logowania. Pozdrawiam serdecznie, _Kalina
EA_Kalina2 years agoHej @ddkrupa Skontaktuj się z nami ponownie poprzez czat. Najlepiej otwórz ten link w nowym oknie incognito i następnie wybierz opcję kontynuujbez logowania. Pozdrawiam serdecznie, _Kalina
EA_Kalina2 years agoHej @ddkrupa Skontaktuj się z nami ponownie poprzez czat. Najlepiej otwórz ten link w nowym oknie incognito i następnie wybierz opcję kontynuujbez logowania. Pozdrawiam serdecznie, _Kalina
EA_KalinaCommunity Manager2 years agoHej @ddkrupa Skontaktuj się z nami ponownie poprzez czat. Najlepiej otwórz ten link w nowym oknie incognito i następnie wybierz opcję kontynuujbez logowania. Pozdrawiam serdecznie, _Kalina
About EA app Dyskusja ogólnaMasz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,309 PostsLatest Activity: 10 hours ago
Recent DiscussionsSprzedanie dropnietych kart FC MOBILEJak skontaktować się z doradcą EA?Kradzież kontaSolvedFIFA 15Grałem w Fife na EA APP a teraz chce zacząć na STEAMSolved