5 months ago
Blokada za oszukiwanie w trakcie gry
Witam. Jestem bardzo zniesmaczony tym co się stało. Miałem trochę przerwy od fify. Postanowiłem że spróbuję pograć w fc25 ale nie chciałem jej kupować na początku. Po rozegraniu 10 godzin DARMOWYCH p...
- 5 months ago
Hej @Tedziorek01
Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc Ci w problemach związanych z kontem EA. Jeśli uważasz, że ograniczyliśmy, zablokowaliśmy lub zawiesiliśmy twoje konto EA przez pomyłkę, proszę przeczytaj nasz artykuł , aby dowiedzieć się, jak stworzyć zgłoszenie.
WSKAZÓWKI DOTYCZĄCE WYPEŁNIANIA FORMULARZA
W opisie sprawy umieść następujące informacje:
- Twoją nazwę użytkownika.
Spoiler
- To twój ID EA, online ID w sieci PlayStation™Network, tag gracza Xbox Live, identyfikator użytkownika w danej grze mobilnej EA lub nazwa użytkownika w konkretnej grze.
- Nazwa użytkownika w serwisie Answers HQ jest taka sama jak Twój ID EA, ale na forach konkretnych gier, takich jak The Sims, może być inna. Kontaktując się z nami, pamiętaj, by podać swoją nazwę użytkownika, a także nazwę forum i język, jakim posługują się jego użytkownicy.
- Masz problemy ze znalezieniem identyfikatora użytkownika w grze mobilnej? Dowiedz się, gdzie go szukać w poszczególnych grach.
- Adres e-mail przypisany do ograniczonego, zablokowanego lub zawieszonego konta EA.
Spoiler
- W przypadku gier mobilnych twój adres e-mail może nie być powiązany z kontem w grze. Napisz do nas, używając adresu e-mail powiązanego z kontem EA, co do którego chcesz otrzymać więcej informacji.
- Szczegółowe informacje wraz z wszelkimi komunikatami o błędzie lub powiadomieniami.
Spoiler
- Napisz nam, co się dzieje i dlaczego powinniśmy ponownie się przyjrzeć działaniom podjętym względem Twojego konta.
- Twoją nazwę użytkownika.