Brakujące dodatki do The Sims 4
Witam, po raz kolejny napotykam się na problem odnośnie brakujących, zakupionych przeze mnie dodatków. Wcześniej przenoszone one były za pomocą supportu EA (drogą telefoniczną) z konta Origin na konto EA, które zostało połączone. Kilka dni temu włączyłam po raz pierwszy od dawna The Sims 4 i pobrałam na nowo, ponieważ wcześniej odinstalowałam grę. W aplikacji nie pokazują się, żadne dodatki, aczkolwiek w grze pokazuje się że moje poprzednie rodziny mają użyty każdy dodatek który posiadałam, lecz
jest on teraz niedostępny. Brakujące dodatki to: Witaj w Pracy, Miejskie Życie, Psy i Koty, 4 pory roku, Zostań Gwiazdą, Wyspiarskie Życie, Uniwersytet, Ucieczka w plener,
Wampiry, Kuchnia na wypasie, Upiorności. Zaznaczę, że niektóre z nich zostały kupione 3-4 lata temu stacjonarnie, a inne przez internet. Mam oryginalne pudełka na dowód zakupu, a na stronie EA w historii zrealizowanych zamówień również się pokazują. Próbowałam wykonać wszystkie kroki ze strony EA Help, jednak w niczym to nie pomogło i w aplikacji pokazuje, że mam zakupioną jedynie grę podstawową.Próbowałam pisać w tej sprawie przez stronę EA, jednak sprawa została zamknięta, a dodatki nie powróciły. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.
Hej @Asik8791
Przykro mi z powodu problemów z brakującą zawartością. Niestety przez forum nie mamy możliwości rozwiązywania tego rodzaju spraw. W tym celu musisz skontaktować się z nami poprzez czat i podczas rozmowy na żywo sprawdzić brakująca zawartość.