Forum Discussion

Asik8791's avatar
11 months ago
Solved

Brakujące dodatki do The Sims 4

Witam, po raz kolejny napotykam się na problem odnośnie brakujących, zakupionych przeze mnie dodatków. Wcześniej przenoszone one były za pomocą supportu EA (drogą telefoniczną) z konta Origin na konto EA, które zostało połączone. Kilka dni temu włączyłam po raz pierwszy od dawna The Sims 4 i pobrałam na nowo, ponieważ wcześniej odinstalowałam grę. W aplikacji nie pokazują się, żadne dodatki, aczkolwiek w grze pokazuje się że moje poprzednie rodziny mają użyty każdy dodatek który posiadałam, lecz

jest on teraz niedostępny. Brakujące dodatki to: Witaj w Pracy, Miejskie Życie, Psy i Koty, 4 pory roku, Zostań Gwiazdą, Wyspiarskie Życie, Uniwersytet, Ucieczka w plener,

Wampiry, Kuchnia na wypasie, Upiorności. Zaznaczę, że niektóre z nich zostały kupione 3-4 lata temu stacjonarnie, a inne przez internet. Mam oryginalne pudełka na dowód zakupu, a na stronie EA w historii zrealizowanych zamówień również się pokazują. Próbowałam wykonać wszystkie kroki ze strony EA Help, jednak w niczym to nie pomogło i w aplikacji pokazuje, że mam zakupioną jedynie grę podstawową.Próbowałam pisać w tej sprawie przez stronę EA, jednak sprawa została zamknięta, a dodatki nie powróciły. Będę bardzo wdzięczna za pomoc.

4 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

@Asik8791 Dodatkowo upewnij się. że logujesz się do EA app za pomocą właściwego konta (sprawdź logowanie każdym adresem email oraz za pomocą EA id. czyli twojego pseudonimu).

Bardzo często nasi gracze mają więcej niż tylko jedno konta, zwłaszcza od kiedy The Sims 4 jest darmową grą (w historii zakupów będzie wówczas widoczna cena 0 PLN).

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    11 months ago

Nie dostaliśmy jeszcze odpowiedzi od Ciebie @Asik8791 . Oznaczyłam jednak porady @EA_Kuba jako rozwiązanie - mogą się przydać innym. Jeśli masz więcej pytań albo potrzebujesz pomocy, daj znać! 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,309 PostsLatest Activity: 18 hours ago