Forum Discussion

MrMondos1's avatar
MrMondos1
Newcomer
4 months ago
Solved

Co zrobić?

Witam,

mam problem z e-mailem, co mam zrobić jak straciłem dostęp do niego i nie moge sie zalogować? 

• Hej MrMondos1​ 

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawców usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

Jeśli nadal nie możesz uzyskać dostępu do maila, a przez to również i  do swojego konta EA, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc.

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    4 months ago

Hej MrMondos1​ 

Jeśli nie możesz uzyskać dostępu do swojego konta e-mail skontaktuj się z dostawców usługi i sprawdź, czy możesz je odzyskać. Większość dostawców umożliwia odzyskanie konta poprzez:

• zresetowanie hasła
    • odpowiedź na pytanie awaryjne
    • weryfikację tożsamości lub alternatywnego adresu e-mail powiązanego z tym kontem.

Te opcje znajdziesz na stronie logowania się w witrynie dostawcy usługi e-mail lub odwiedzając jego stronę pomocy.

Jeśli nadal nie możesz uzyskać dostępu do maila, a przez to również i  do swojego konta EA, skontaktuj się z nami, aby uzyskać pomoc.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,309 PostsLatest Activity: 15 hours ago