Forum Discussion

WiktorkiFC's avatar
WiktorkiFC
Seasoned Newcomer
3 months ago

Gra crashuje i wyrzuca na pulpit

Cześć wszystkim! Odnosiłem się już do tej sprawy odnośnie tego że wyrzuca mnie z fc w pewnym momencie gry bez powodu, z odpowiedzi które otrzymałem (była jedna) wynikało to że poprostu grając na pc oraz kupując ultimate gra powinna sie zacinać ze względu na to że ea popełniło bład itp.

Noi git, niestety chciałem sobie pograć przed tygodniem ale se nie pogram, niesety żyje sie dalej pogram za tydzień... Ta.

DALEJ MAM TEN SAM PROBLEM!!! Nie wiem, wina komputera to raczej nie jest, nie twierdze że jest dobry ale gry mi nie ścina, więc o co chodzi? 

Proszę o trafną albo podpowiadającą odpowiedź bo ja już nie wiem co mam robić.

2 Replies

• oDreamQ's avatar
    oDreamQ
    Rising Newcomer
    3 months ago

mam dokładnie ten sam problem.
    w podglądzie zdarzeń można wyczytać, że jest to błąd z EA AC ale żaden sposób zniwelowania problemu nie pomaga

Nie można odnaleźć opisu dla identyfikatora zdarzenia 1 ze źródła Application. Albo składnik wywołujący to zdarzenie nie jest zainstalowany na komputerze lokalnym, albo instalacja jest uszkodzona. Możesz zainstalować lub naprawić składnik na komputerze.

Jeśli zdarzenie pochodzi z innego komputera, wraz ze zdarzeniem może być wymagane zapisanie informacji o wyświetlaniu.

Do zdarzenia dołączono następujące informacje:

EAAntiCheatService
    The game fc26.exe exited unexpectedly, exit code: 0xC0000005

Zasób komunikatu jest obecny, ale nie odnaleziono tego komunikatu w tabeli komunikatów

• oDreamQ's avatar
    oDreamQ
    Rising Newcomer
    3 months ago

Wejdz do biosu i ustaw XMP profile na disabled lub auto (zależnie od twojej płyty głównej)

Featured Places