Forum Discussion

Suweren95's avatar
3 years ago
Solved

gry zniknęły z biblioteki EA app

Zniknęły mi dwie gry z biblioteki EA app, star wars: knights of the old republic i star wars: knights of the old republic 2. wyczyścilem pamięć cache, wylogowałem się i zalogowałem ponownie, odświeałem bibliotekę, a gier nadal nie ma.. Co mozna jeszcze zrobić?

• Jeśli gry nie są widoczne w historii zamówień, mogły zostać zainstalowane wcześniej z poziomu innego konta. Historii zamówień nie można zmienić, ale w aplikacji możliwe było dodawanie gier zainstalowanych w systemie z innych kont. Jeśli masz wątpliwości i chcesz dokładnie sprawdzić Twój profil pod tym kątem możesz skontaktować się z naszymi doradcami. 

Pozdrawiam,
    EA_Pulsar

5 Replies

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Hej @Suweren95 

Sprawdź historię zamówień  aby upewnić się czy logujesz się właściwym kontem, na którym wcześniej zakupione zostały gry.

Jeśli posiadasz inne adresy mailowe zaloguj się nimi w aplikacji i sprawdź ponownie bibliotekę gier. 

Dodatkowe informacje znajdziesz w tym artykule

• W mojej historii zamówień nie mogę znalezc tych gier, co jest prawdę mówiąc dla mnie sporym zaskoczeniem, bo jestem przekonany, ze jeszcze za czasów Origin posiadałem obie te gry.

Posiadam tylko to jedno konto i logowałem się zarówno swoim nickiem, jak i e-mailem.

Co ciekawe w bibliotece pokazuje mi ze mam 23 gry, a po przeliczeniu wychodzi ze mam 22.

• EA_Pulsar's avatar
    EA_Pulsar
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    3 years ago

Jeśli gry nie są widoczne w historii zamówień, mogły zostać zainstalowane wcześniej z poziomu innego konta. Historii zamówień nie można zmienić, ale w aplikacji możliwe było dodawanie gier zainstalowanych w systemie z innych kont. Jeśli masz wątpliwości i chcesz dokładnie sprawdzić Twój profil pod tym kątem możesz skontaktować się z naszymi doradcami. 

Pozdrawiam,
    EA_Pulsar

• spit81's avatar
    spit81
    Newcomer
    4 months ago

Ja potrzebuję pomocy.zniknęły mi gry z biblioteki.wszystkie Assasny prawie miałem,watch dogs i reszty tytułów nie pamiętam.czyszczenie pamięci nic nie dało.uruchamianie ponowne też nic dało ,w płatnościach pokazuje mi ze nic nie kupowałem a to nie jest prawda.mam jedno i to samo konto od początku.co się stało i gdzie są moje gry ?

Featured Places