Skip to contentBrand Logo
DutchEnglish (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums Polski
  3. EA app
  4. EA app Dyskusja ogólna

Forum Discussion

Featured Places

Node avatar for EA app Dyskusja ogólna

EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!
Latest Activity: 3 hours ago
1,432 Posts

Recent Discussions

• Carla_2277's avatar

Nie mam dostępu do maila

Hej nie mam dostępu do maila z mojego konta na EA jest to inne konto niz te a na maila ktos mi sie wlamal i nie jestem w stanie go odzsykac a jest on polaczony z kontem EA nic niestety nie moge zrovi...
    Carla_2277
    3 hours ago
  • kaczka2011's avatar

brak dostępu do email

nie mam już dastępu do mojego starego maila przez co nie mogę go zmienić, czy istnieje możliwość zmiany maila bez kodu weryfikacyjnego??? jak tak to jaka i gdzie pisać
    kaczka2011
    4 hours ago
  • lewy1807's avatar

Nie mogę odbanować konta

Witam, jakiś czas temu moje konto zostało zhakowane, nie miałem do niego dostępu. Odpalając grę, którą kupiłem, okazało się, że jest ono zbanowane. [Nie wiem do tej pory za co]. Udało się odzyskać d...
    lewy1807
    4 hours ago
  • 8crzzc9k01f1's avatar

Problem z e-mailem

Cześć, mam taki problem ze EA nie wysyła mi wiadomości na potwierdzenie logowania: Mam dostęp do e-maila, wpisuje dobre hasło, sprawdzałam w spamie, dzwoniłam na infolinię poczty żeby sprawdzili czy...
    8crzzc9k01f1
    7 days ago
  • Dudek1400's avatar

Gry z xbox game pass

Sprawa wyglada prosto mam xbox game passa ktory obejmuje mi ea play i jak chce pobrac madden nfl 25 to przenosi mnie do ea aplikaji i nie moge pobrac tylko kupic albo kupic ea play i u samej gory pi...
    Dudek1400
    7 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago