Forum Discussion

Al0isx's avatar
2 years ago

Klient EA app nie jest zainstalowany na tym komputerze

"Klient Origin nie jest zainstalowany na tym komputerze. Jest on niezbędny do uruchomienia gry. Zainstaluj klient Origin ponownie" on paru miesięcy wyskakuje mi to za każdym razem gdy odpalam grę. Origin nie jest już chyba dostępny, bo mamy rok 2023. Nie wiem już co mam z tym błędem zrobić. Zaraz po tym jak zmieniłem origina na ea app, to to sie nie działo. Ten błąd zaczął się losowego dnia, nie miałem żadnych zmian w komputerze tego dnia ani nic. Co mogło się zepsuć, że to nie działa? 

28 Replies

• Szejor's avatar
    Szejor
    2 years ago

Proszę panią bardzo o jakieś przekazanie tematu gdzieś wyzej jest bardzo duzo osób z takim problemem, musicie chyba jakaś aktualizacje zrobić , równiez próbowałem na wszelakie sposoby to naprawić ale nie idzie , tylko jakaś łatka z waszej strony uratuje graczy.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 years ago

Dziękuję za wasze wszystkie zgłoszenia.

Obecnie nasze zespoły analizują już ten problem.

W między czasie chcę poprosić Was o sprawdzenie poniższych kroków:

1. Zamknij grę.
    2. Z poziomu Menedżer zadań przejdź do Szczegóły i wyłącz EADesktop.exe oraz EABackgroundService.exe (jeśli są widoczne).
    3. Ponownie uruchom EA app (jeśli korzystasz z gry kupionej przez Steam, zaloguj się do EA app za pomocą danych konta Steam).
    4. Uruchom swoją grę przez aplikację EA lub przez Steam / Epic, mając otwartą aplikację EA.
    5. Jeśli spróbujesz uruchomić grę przez Steam lub Epic, gdy aplikacja EA jest zamknięta, możesz napotkać problem z uruchomieniem gry.

• po urchumieniu gry wywala i pisze zebym zainstalował ea app ponownie ale dalej to samo 

• ta firma jest żałosna. Banda oszustów. Człowiek kasę wydaje a od tygodnia nie może normalnie gry odpalić bo pierw problem z datą a teraz klient ea app. masakra 

• Na nowym koncie można grać natomiast jest to bardzo niewygodne. Trzeba od nowa instalowac aplikacje, ustawienia itd.

• Do jasnej cholery zróbcie coś z tym❗ ludzie wydają kasę a pograć nie mogą 

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,194 PostsLatest Activity: 9 hours ago