69qwerSeasoned Newcomer8 months agoKlucz Witam mam grę na ea i co się stanie jeśli dodam ta sama grę jako klucz?
EA_KalinaCommunity Manager8 months agoHej 69qwer Ta sama gra nie będzie wyświetlała się 2 x na koncie EA. Zastanów się, czy nie wolisz zarejestrować klucza na innym/ nowym koncie EA.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 hours ago1,421 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 hours ago1,421 Posts
Recent Discussionsproblem z logowaniem Witam, w 2015 roku moja siostra utworzyła mi konto na Origin i do pewnego momentu mogłam logować się za pomocą EA ID, jednak gdy teraz chce to zrobić to prosi mnie o weryfikację i muszę podać kod, kt...Problem z usunięciem konta. Witam.Chcę usunąć konto z EA ale jak próbuje wypełnić formularz kontaktowy to tam trzeba wpisać jakiej gry dotyczy problem.Sęk w tym,że na tym koncie ja nie mam gier i właśnie dlatego chce je usunąć....Skradzione konto Origin/EA Jakieś 13lat temu zakładałam konto na origin. Kupowałam tam wiele dodatków do gier The Sims 4 i co jakiś czas wchodziłam i grałam. Po wielu latach nieobecności chciałam wejść i zobaczyć co tam mam le...Logowanie Dzień dobry , mam problem z logowaniem zmieniłam laptop i potrzebuje weryfikacji 2 etapowej niestety usunęli mi pocztę na interii gdzie logowałam się do EA , tam wysyła się kod ,chce odzyskać moje ...odzyskanie starego konta Witam grałam w The sims 4 jakieś 8 lat temu na swoim koncie mając 3 płyty jedna z grą i 2 z dodatkami. Aktualnie na tego samego meila posiadam 2 konto bez dodatków nie pamiętam hasła do tamtego ale w...