69qwerSeasoned Newcomer8 months agoKlucz Witam mam grę na ea i co się stanie jeśli dodam ta sama grę jako klucz?
EA_KalinaCommunity Manager8 months agoHej 69qwer Ta sama gra nie będzie wyświetlała się 2 x na koncie EA. Zastanów się, czy nie wolisz zarejestrować klucza na innym/ nowym koncie EA.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 10 hours ago1,399 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 10 hours ago1,399 Posts
Recent DiscussionsWyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą Witam ! Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu. Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią ...Gra Ea 25 WZNOWIENIE SPRAWY Gra Ea 25 jak chce WZNOWIĆ SPRAWE..ładuje mi sie kółko po wciśnięciu DALEJ i nie znika tak przez 1h nie mogę wznowić sprawy kiedy wykorzystałem kod gry na ea app witam chiciałbym się dowiedzieć kiedy wykorzystałem kod na Plants vs. Zombies™ Garden Warfare oraz czy jest możliwość zobaczenia kiedy był ten kod kupiony Propozycja gry. Dzień dobry chciał bym wam dać propozycje o dodaniu gry o siatkówce wiem że nie jest to tak bardzo popularny sport w USA ale myślę że tak czy siak dużo ludzi by się ucieszyło. Były by tam mechanik ty...Problemy z połączenie konta z Xbox Syn aktywował sobie xbox game pass na koncie [edit: email address removed]. Chciał dodać konto dziecka powiązane z nim i utworzył [edytowane przez EA_Kuba] Ja zaakceptowałem przez link, ale nie w...