aaniewiem124 years agoSolvedkupiłam dodatek miejskie życie zapłaciłam i pobrałam Pobrałam i kupiłam z TS4 Miejskie Życie, ale gdy weszłąm w grę nie mam go. Próbowałam go naprawić i nie pomoło co mam zrobić? Proszę o odpowiedź.💔 EA_Kalina4 years agoDaj nam znać jak wygląda sytuacja po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app oraz ponownej naprawie gry The Sims 4.
EA_Kalina4 years agoDaj nam znać jak wygląda sytuacja po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app oraz ponownej naprawie gry The Sims 4.
EA_Kalina4 years agoDaj nam znać jak wygląda sytuacja po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app oraz ponownej naprawie gry The Sims 4.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,404 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 days ago1,404 Posts
Recent DiscussionsZablokowany rynek web app cześć . Dlaczego mam zablokowany rynek web app jak wykonałem wszystkie zadania Witam chce połączyć dwa konta EA bo na jednym i drugim mam dodatki do Sims 4 Witam chce połączyć dwa konta EA bo na jednym i drugim mam dodatki do Sims 4 fifa 23 Po włączeniu gry nie widzi moich padów - co robić ? Wyłączone konto lat temu brak kontaktu z pomocą Witam ! Mam swoje dane . nr telefonu , EA ID , nazwę usera.Nie pamiętam na jaki email było konto i pewnie nie mam już do tego maila dostępu. Niestety pomoc przez boty nie jest możliwa nie potrafią ...Nieaktualny mail Hej mam problem z zalogowaniem się na konto ponieważ mój mail jest nieaktualny i nieaktywny a żeby potwierdzić logowanie muszę to potwierdzić przez kod weryfikacyjny wysłany na tego nieaktywnego mail...