aaniewiem123 years agoSolvedkupiłam dodatek miejskie życie zapłaciłam i pobrałam Pobrałam i kupiłam z TS4 Miejskie Życie, ale gdy weszłąm w grę nie mam go. Próbowałam go naprawić i nie pomoło co mam zrobić? Proszę o odpowiedź.💔 EA_Kalina3 years agoDaj nam znać jak wygląda sytuacja po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app oraz ponownej naprawie gry The Sims 4.
EA_Kalina3 years agoDaj nam znać jak wygląda sytuacja po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app oraz ponownej naprawie gry The Sims 4.
EA_Kalina3 years agoDaj nam znać jak wygląda sytuacja po wyczyszczeniu pamięci podręcznej EA app oraz ponownej naprawie gry The Sims 4.
Featured PlacesEA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 hours ago1,447 Posts
EA app Dyskusja ogólna Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!Latest Activity: 3 hours ago1,447 Posts
Recent DiscussionsMam pytanie jak odzyskac swoje konto? Mam pytaniebjak odzyskac swoje konto ktos przejol moje konto EA i niemoge zmienic teraz nic bo pozmienial wszysko i to kontonjes polaczone z playstation moim zalozylem nowe konto ale nie moge sia pol...Obce konto EA, podłączone do mojego konta Steam Cześć, Mam dosyć dziwny problem. Otóż do mojego konta/profilu Steam, podłączone jest konto EA, które nie jest moje, a należy do obywatela Rosji. Konto to zostało (chyba) automatycznie połączone z mo...Nie można połączyć z serwerami EA na PS5 - komunikat o logowaniu do PSN Co muszę zrobić żeby móc grać? Zakupiony dodatek widoczny jako dezaktywowany - brak dostępu mimo opłacenia Kupiłam dodatek do the sims 4 i w grze mam że jest pobrany na klarna mam że jest zapłacony ale w grze pokazuje się dezaktywacja i nie działa. Naprawienie gry odinstalowanie i zainstalowanie na nowo n...Skradzione konto EA Witam, zostało mi skradzione konto EA do którego mam podpięte konta STEAM oraz PSN na których mam gry, a raczej miałem. Obecnie nie mogę się w żaden sposób zalogować na to konto, na ps5 nie mam możli...