Forum Discussion

MiSsAlex941's avatar
2 months ago
Solved

Kupiłam grę i nie mogę w nią grać

Zakupiłam grę, a w zasadzie rozszerzenie do niej, The Sims 3 Monte Vista i nie mogę jej pobrać. Transakcja przebiegła poprawnie, a pieniądze z konta zostały ściągnięte, dodatku jednak ani śladu. Podobny przypadek miałam w zeszłym roku, a właściwie taki sam. Na EA dodatek wyświetla się jako zakupiony i posiadany, jednak nie da się go w żaden sposób poprać i zainstalować. Na stronie The Sims 3 store, również światy nie odznaczają się jako zakupione, co więcej kiedy próbuję dokonać zakupu przez TS3 store przekierowana zostaję na stronę EA, na której rzekomo nie ma owego dodatku. W takim wypadku skoro gra nie została przeze mnie ani pobrana ani w żaden sposób "Rozpakowana" CHCE ZWROTU PIENIĘDZY.
Czemu EA sprzedaje dodatki, których nie da się już pobrać i w nie grać. 

Pozdrawiam,

[CM edit] - ze wzgledu na bezpieczeństwo Twoich danych osobowych usunęłam je z tego postu; zajrzyj do poradnika NIGDY NIE PODAWAJ SWOICH DANYCH OSOBOWYCH

• Hej @MiSsAlex941 

Na swojej skrzynce mailowej znajdziesz potwierdzenie zamówienia z EA app, wraz kodem gry i dalszą instrukcją.

W przypadku dalszych utrudnień związanych z dostępem do  gry, możesz skonsultować się bezpośrednio z naszym doradcą - kliknij ten link.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej @MiSsAlex941 

Na swojej skrzynce mailowej znajdziesz potwierdzenie zamówienia z EA app, wraz kodem gry i dalszą instrukcją.

W przypadku dalszych utrudnień związanych z dostępem do  gry, możesz skonsultować się bezpośrednio z naszym doradcą - kliknij ten link.

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,193 PostsLatest Activity: 5 hours ago