Forum Discussion

6 Replies

• Acatlova's avatar
    Acatlova
    Seasoned Newcomer
    25 days ago

Hej @EA_Kalina, @EA_Kuba. Mam identyczny problem tylko z innym dodatkiem (Studenckie życie). Dodatek wcześniej działał, a problem pojawił się po zmianie Origina w EA.W EA dodatek widnieje jako posiadany oraz zainstalowany, ale launcher gry go nie odnajduje. Ten problem mam już od ok. roku i próbowałam go rozwiązać sama, a także przez sposoby podane na forach, a także przez live chat EA. Niestety nic nie pomogło, a live chat skierował mnie z powrotem na forum. Czy jest jeszcze jakiś sposób żeby to naprawić?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

@Acatlova może być to kwestia brakującej wersji 64bitowej tego dodatku. Proszę skontaktuj się raz jeszcze z naszym doradca poprzez czat, by zostało to sprawdzone dla Ciebie - w razie potrzeby taka wersja jest dopisywana do konta przez doradcę.

• Acatlova's avatar
    Acatlova
    Seasoned Newcomer
    8 days ago

EA_Kalinaskontaktowałam się już z czatem z czym niestety miałam duże problemy i niestety czat nie dał mi odpowiedzi na ten temat. Wychodzi na to, że będę musiała kupić dodatek ponownie, tylko tu pojawia się nowy problem, gdyż nie mogę go kupić przez EA app, gdyż widnieje tam jako posiadany, a na Steam nie chcą go sprzedać bez podstawy, której nie odnajduje nawet po połączeniu kont. Czy jest jakiś sposób żeby usunąć dodatek z mojego konta EA, żebym mogła go kupić ponownie?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    7 days ago

Ewentualne wyłączenie gry wymaga zmian dokonanych na koncie. Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach  związanych z kontem EA, ale możesz ustalić czy ta zmiana może być dokonana przez doradcę (kontakt przez czat lub email).

About EA app Dyskusja ogólna

Masz pytania dotyczące EA app? Porozmawiajmy tutaj!1,193 PostsLatest Activity: 12 hours ago