Forum Discussion
6 Replies
- EA_Kalina10 months ago
Community Manager
Hej @pankorniszon
Na start polecam zalecenia opisane w naszym poradniku TUTAJ.
- EA_Kuba10 months ago
Community Manager
Hej @pankorniszon
Daj nam znać czy udało Ci się rozwiązać problem dzięki wskazówkom od @EA_Kalina
- Acatlova25 days agoSeasoned Newcomer
Hej @EA_Kalina, @EA_Kuba. Mam identyczny problem tylko z innym dodatkiem (Studenckie życie). Dodatek wcześniej działał, a problem pojawił się po zmianie Origina w EA.W EA dodatek widnieje jako posiadany oraz zainstalowany, ale launcher gry go nie odnajduje. Ten problem mam już od ok. roku i próbowałam go rozwiązać sama, a także przez sposoby podane na forach, a także przez live chat EA. Niestety nic nie pomogło, a live chat skierował mnie z powrotem na forum. Czy jest jeszcze jakiś sposób żeby to naprawić?
- EA_Kalina22 days ago
Community Manager
@Acatlova może być to kwestia brakującej wersji 64bitowej tego dodatku. Proszę skontaktuj się raz jeszcze z naszym doradca poprzez czat, by zostało to sprawdzone dla Ciebie - w razie potrzeby taka wersja jest dopisywana do konta przez doradcę.
- Acatlova8 days agoSeasoned Newcomer
EA_Kalinaskontaktowałam się już z czatem z czym niestety miałam duże problemy i niestety czat nie dał mi odpowiedzi na ten temat. Wychodzi na to, że będę musiała kupić dodatek ponownie, tylko tu pojawia się nowy problem, gdyż nie mogę go kupić przez EA app, gdyż widnieje tam jako posiadany, a na Steam nie chcą go sprzedać bez podstawy, której nie odnajduje nawet po połączeniu kont. Czy jest jakiś sposób żeby usunąć dodatek z mojego konta EA, żebym mogła go kupić ponownie?
- EA_Kalina7 days ago
Community Manager
Ewentualne wyłączenie gry wymaga zmian dokonanych na koncie. Niestety poprzez forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA, ale możesz ustalić czy ta zmiana może być dokonana przez doradcę (kontakt przez czat lub email).
About EA app Dyskusja ogólna
Recent Discussions
- 12 hours ago
- 18 hours ago
- 2 days ago
- 2 days ago